Şüpheli ölüm: İki çocuk annesi genç kadın evinde ölü bulundu, emniyet müdürü olay yerine geldi

Şüpheli ölüm: İki çocuk annesi genç kadın evinde ölü bulundu, emniyet müdürü olay yerine geldi
Ordu’da 3 gündür haber alınamayan iki çocuk annesi genç kadın evinde battaniyeye sarılmış halde ölü bulundu. Nöbetçi Savcı ve İlçe Emniyet Müdürü olay yerine gelerek inceleme yaptı.

Ordu’nun Ünye ilçesinde 3 gündür kendisinden haber alınamayan iki çocuk annesi genç kadın evinde ölü bulundu.

Evinde yalnız yaşadığı öğrenilen 2 çocuk annesi Öznur T.'den haber alamayan ablası ve eniştesi durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler kapıyı açmalarının ardından genç kadının battaniyeye sarılı cansız bedeniyle karşılaştı. Ekiplerin yaptığı ilk araştırmalar sonrası olay yerine Nöbetçi Savcı ve Ünye İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk gelerek incelemelerde bulundu. Yapılan araştırma ve incelemelerinin ardından genç kadının cenazesi Ünye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ BULUNDU

İki çocuk annesi genç kadının ölümünün şüpheli görülmesi üzerine çevrede bulunan güvenlik kameraları ve cep telefonu emniyet güçleri tarafından incelemeye alındı. En son arkadaşları tarafından geçtiğimiz cuma günü kendisiyle görüşüldüğü öğrenilen genç kadının, üç günün ardından haber alınamaması sonrası ailesinin merak ettiği öğrenildi.

EVE EN SON GİREN KİŞİ TESPİT EDİLDİ

İki çocuk annesi genç kadının telefon kayıtlarına ve yakın ilişki kurduğu kişileri araştıran emniyet güçleri, kimliği tespit edilen bir erkeği arama çalışması başlattı. Olayı derinlemesine araştıran emniyet güçleri evde yapılan incelemeler sonucunda en son eve bir kişinin girip çıktığını tespit etti.

Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar