İddia: Millet İttifakı'na yedinci parti geliyor

İddia: Millet İttifakı'na yedinci parti geliyor
Gazeteci Ahmet Takan, ‘Bağımsız Türkiye Partisi'nin anketlerde oy oranının yüzde 1’e ulaştığına’ dikkat çektikten sonra altı partili ittifakın yedi partiye çıkabileceğini yazdı.

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, bugünkü yazısında altı muhalefet liderinin, Ahlatlıbel zirvesinin ardından yarın DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ev sahipliğinde bir araya geleceğini hatırlattı. Takan yazısında, "İkince kez bir araya gelinecek altılı yuvarlak masadan ne sonuçlar çıkacak? Veya yeni bir sonuç çıkabilecek mi?. Bakacağız!" dedikten sonra olası bir gelişmenin altını çizdi.

OY ORANI YÜZDE 1

Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) anketlerde oy oranının yüzde 1’e ulaştığına dikkati çeken Takan, "Bu Cumhurbaşkanlığı seçimi için çok değerli bir oran" diyerek, "Millet İttifakı kulislerinden duyduğuma göre, BTP’nin de ileride yuvarlak masaya ve Millet İttifakı’na dahil edilmesi için harekete geçildi. Görüşmeler, şu anda nabız tutma seviyesinde yürütülüyor" kulisini aktardı.

Takan, "BTP’nin genç Başkanı Hüseyin Baş bu teklife ne diyecek?.. Ve, yuvarlak masaya yedinci olmak için istekleri diğer paydaşlar tarafından kabul edilecek mi?.. Sıcak ve yeni bir gelişme… Aş biraz daha pişsin, kokusu yayılır, sonuçtan haberimiz olur diye düşünüyorum!.." dedi.

Öne Çıkanlar