İddia: Coronavirus hastasından 500 TL'ye tükürük satın alıp patronun içeceğine karıştırdı

İddia: Coronavirus hastasından 500 TL'ye tükürük satın alıp patronun içeceğine karıştırdı
Patron İbrahim Ünverdi, 'Ben hayatımda böyle bir öldürme tekniği görmedim' dedi.

Adana'da oto galerici İbrahim Ünverdi'nin verdiği 215 bin TL ile ortadan kaybolduğu ve Coronavirus hastasından 500 TL'ye satın aldığı tükürüğü patronunun içeceğine karıştırmaya çalıştığı iddia edilen Ramazan Ç., ev hapsi cezası aldı.

Oto galericilik yapan İbrahim Ünverdi’nin iddiasına göre geçen yılın eylül ayında, otomobil satışından elde ettiği 215 bin TL’yi ofise götürmesi için verdiği çalışanı Ramazan Ç., parayla birlikte ortadan kayboldu. Olaydan birkaç gün sonra Ünverdi’nin ulaştığı Ramazan Ç., parayı borcu olduğu tefeciye verdiğini öne sürüp, telefonunu kapattı.

'BEN HAYATIMDA BÖYLE ÖLDÜRME TEKNİĞİ GÖRMEDİM'

Ünverdi, başka bir personelinden, Ramazan Ç.’nin bir Coronavirus hastasından 500 lira karşılığında tükürük aldığını ve içeceğine koymaya çalıştığını öğrendi. Bu iddiaya şaşıran Ünverdi, "Ben hayatımda böyle bir öldürme tekniği görmedim" dedi.

Olayın basına yansımasının ardından Ramazan Ç.nin daha çok sinirlendiğini öne süren Ünverdi, tehdit mesajları almaya başladığını kaydetti. Bunun üzerine Adana Adliyesine giden Ünverdi, Ramazan Ç. hakkında öldürmeye teşebbüs ve tehdit suçlarından şikayetçi oldu.

ŞİKAYET ÜZERİNE YAKALANDI

Ünverdi’nin şikayetinin ardından Ramazan Ç., 10 Şubatta saklandığı evde yakalandı. Sorgusu tamamlanan Ramazan Ç., Adli Tıp Birimi’nde sağlık kontrolünden geçirildiği sırada, corona hastasından alınan tükürüğün yalan olduğunu, İbrahim Ünverdinin kendisini 1 milyon lira dolandırdığını ve Ünverdi’nin tefeci olduğunu iddia etti.

Sağlık kontrolünden geçirilen Ramazan Ç., ‘dolandırıcılık’ suçundan adliyeye sevk edildi. Ramazan Ç.ye ev hapsi cezası verildi.

Öne Çıkanlar