İBB'yi hedef alan Erdoğan'a CHP'den yanıt: İftirada Soylu'yu da geçti

İBB'yi hedef alan Erdoğan'a CHP'den yanıt: İftirada Soylu'yu da geçti
CHP'li Torun Erdoğan'a verdiği yanıtta, 'İftira siyasetinde Süleyman Soylu'yu da geçti. Ama yalanı söyleyip, iftirayı atıp köşenize çekilemezsiniz' yanıtını verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni (İBB) "terör örgütleriyle iltisaklı olan 45 bin kişiyi işe doldurdular" ifadeleriyle hedef alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi. Torun, "Seçimlerden sonra 20 bin kişinin işe girdiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde terörle iltisaklı 45 bin kişiyi ortaya çıkarmazsan müfterisin" dedi.

Kızılcahamam'da AKP'li belediye başkanlarına seslenen Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'li belediyeleri hedef aldı.

    

Erdoğan açıklamasında, "CHP Genel Başkanı, belediyelerinde tek bir kişinin bile işinden çıkarılmayacağı konusunda namus sözü vermişti. Seçimden sonra sadece İstanbul'da 15 bin kişiyi ekmeğinden ettiler. Namuslu isen bunun gereğini yap bakalım. Bunun yerine de ne olduğu belli olmayan, bir kısmı terör örgütleriyle iltisaklı olan 45 bin kişiyi işe doldurdular" dedi.

CHP'li Seyit Torun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Erdoğan'ın "terör örgütleriyle iltisaklı olan 45 bin kişiyi işe doldurdular" iddiasına yanıt verdi.

"Erdoğan iftira siyasetinde Süleyman Soylu'yu da geçti" diyen Torun, "Ama yalanı söyleyip, iftirayı atıp köşenize çekilemezsiniz!" ifadelerini kullandı.

Torun, şunları söyledi: "Seçimlerden sonra 20 bin kişinin işe girdiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde terörle iltisaklı 45 bin kişiyi ortaya çıkarmazsan müfterisin!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar