Hindistan'da iki kız kardeş ağaca asılı halde bulundu

Hindistan'da iki kız kardeş ağaca asılı halde bulundu
Uttar Pradeş eyaletinde 18 yaşından küçük iki genç kadın ağaca asılı halde ölü bulundu. Cinayet ve tecavüz suçlamasıyla 6 erkek gözaltına alındı.

Olay Uttar Pradeş eyaletinin Lakhimpur bölgesindeki bir köyde yaşandı.

Polis yetkilileri çarşamba akşamı ülkede yaygın şekilde ayrımcılığa uğrayan Dalit kastından iki kız kardeşin bir ağaca asılı halde ölü bulunduğunu duyurdu.

Olayla ilgili cinayet ve tecavüz şüphesiyle 6 kişi gözaltına alındı. Genç kadınların kesin ölüm nedenini belirlemek için otopsi yapılacak.

AİLE KAÇIRILIP ÖLDÜRÜLDÜKLERİNİ SÖYLEDİ

İkisi de 18 yaşından küçük olan kardeşlerin ailesi, kızlarının kaçırıldıını, tecavüze uğradıktan sonra da öldürüldüğünü söyledi.

Yerel medyaya konuşan öldürülen iki kadının annesi, motosikletlerle gelen şüphelilerin çocuklarını kaçırdığını, engel olmak isterken kendisine de saldırdıklarını ardından çocuklarını aramaya çıktıklarında onları ağaca asılı halde bulduklarını anlattı.

Bölge emniyet müdürü Sanjiv Suman da iki kızkardeşin tecavüze uğradığını ve boğulaarak öldürüldüğünü söyledi. polis yetkilisi, şüphelilerin intihar süsü vermek için iki genç kadını ağaca astıklarını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar