Hilal Kaplan: AK Parti'nin CHP'den öğreneceği çok şey var

Hilal Kaplan: AK Parti'nin CHP'den öğreneceği çok şey var
'Anlayacağınız 'liyakat' diye kafamızı ütüleyenlerin esas derdi kendi 'örgüt'lerinden kişilerin AK Parti döneminde yeterince kadrolaşamamasıdır.'

Sabah yazarı Hilal Kaplan, gazeteci Metin Cihan'ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın kurucusu olduğu TÜGVA'nın devlet kurumlarında kadrolaştığına dair belgeleri yayımlamasının ardından bir yazı kaleme aldı. 

Kaplan "Kadrolaşmanın ustası olduklarının, CHP'nin sadece AK Parti'yi değil, bence diğer tüm partileri bu konuda suya götürüp susuz getireceğinin delillerindendir." görüşünü savundu.

Kaplan yazısında, "Anlayacağınız 'liyakat' diye kafamızı ütüleyenlerin esas derdi kendi 'örgüt'lerinden kişilerin AK Parti döneminde yeterince kadrolaşamamasıdır. TÜGVA'ya sızmış tutuklu iki FETÖ'cünün sızdırdıkları bilgilerle hazırlanan sahte belgelerle itibarsızlaştırma çalışmanız yerine bunları konuşsak daha isabetli olur. Zira Türk siyasi tarihinde CHP kadar 'başarılı' kadrolaşmış başka hiçbir parti yoktur. AK Parti'nin CHP'den öğreneceği çok şey var…" ifadesini kullandı. 

Öne Çıkanlar