Hemşire Erez'i öldüren Uygun: Telefonla konuşmamızda bana hakaret edince İstanbul’a gelmeye karar verdim

Hemşire Erez'i öldüren Uygun: Telefonla konuşmamızda bana hakaret edince İstanbul’a gelmeye karar verdim
Uygun, yakalandıktan sonra verdiği ilk ifadesinde 'Ona borç olarak verdiğim 200 bin lirayı geri vermedi. Defalarca istememe rağmen her seferinde beni oyaladı' dedi.

İstanbul Kartal’da bir aile sağlığı merkezinde hemşire Ömür Erez’i silahla vurarak öldüren Rahmi Uygun, polisin düzenlediği operasyon sonucu yakalandı. Rahmi Uygun'un daha önce 20 suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Gözaltına alınan Rahmi Uygun’un ilk ifadesi ortaya çıktı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nde sorgulanan Uygun, hemşire Ömür Erez’le iki yıl önce internet üzerinden tanıştığını iddia etti. Uygun "Bir yıl önce ayrılmıştık. Ancak birlikte olduğumuz dönemde ona borç olarak verdiğim 200 bin lirayı geri vermedi. Ondan defalarca istememe rağmen her seferinde beni oyaladı. Son telefonla konuşmamızda bana hakaret edince İstanbul’a gelmeye karar verdim" dediği öğrenildi.

İSTANBUL’A KİRALADIKLARI OTOMOBİLLE GELMİŞLER

Arkadaşı Musa T. ile kiraladıkları otomobille Konya’dan İstanbul’a geldiklerini belirten Rahmi Uygun'un "Ömür Erez’le konuşup paramı almaya çalışacaktım. Yine aramızda tartışma çıktı. Bir anda kendimi kaybettim" dediği belirtildi.

Gözaltındaki iki kişinin emniyetteki sorguları devam ediyor. (ANKA)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar