Hedef gösterilmişti: Melek Mosso'nun da konseri iptal edildi

Hedef gösterilmişti: Melek Mosso'nun da konseri iptal edildi
Melek Mosso'nun Isparta'daki 'Gül Festivali'nde sahne alacağı konser iptal edildi.

Konser yasaklarına her gün bir yenisi ekleniyor. Bu kez de hedef gösterilmesinin ardından Melek Mosso'nun Isparta'da vereceği konser iptal edildi.  Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında sahne alacak olan şarkıcı Melek Mosso’nun 3 Haziran’daki konserinin iptal edildiği öğrenildi. 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in sosyal medya hesabından, "Isparta Uluslararası Gül Festivalimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız" notuyla yapılan paylaşımında da daha önce afişte adı ve fotoğrafı olan Melek Mosso yer almadı.

Daha önce Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında Melek Mosso'nun 3 Haziran'da bir konser vereceği duyurulmuştu. Ancak Isparta Belediyesi tarafından duyurusu yapılan konser, bazı siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları tarafından hedef gösterilmişti.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Kaya, konsere tepki göstererek, "Asım’ın neslini böyle mi yetiştireceksiniz?" ifadelerini kullanmıştı.

Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği tarafından ortak yapılan yazılı açıklamada ise Mosso "Ahlaksızlığı özendiriyor" denilerek konserin iptal edilmesi çağrısı yapılmıştı. Açıklamada "Bu ve benzeri şarkıcıların Isparta'mız da yeri yoktur" denilmişti.

Sosyal medya da kısa süre içerisinde gündem olan konserin iptal edildiği belirtildi.

Sanatçı Melek Mosso, daha önce verdiği bir konserinde "Açmak istiyorsanız açın, konuşmak istiyorsanız konuşun. Kimsenin nasıl davranmanız gerektiğini, ne yapmanız gerektiğini, nasıl giyinmeniz gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var. Kimsenin kanatları altında durmaya ihtiyacınız yok. Uçun" ifadelerini kullandığı için hedef gösterilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar