Hazal Kaya düğün gecesinden fotoğraflar paylaştı

Hazal Kaya düğün gecesinden fotoğraflar paylaştı
5 yıldır birlikte olduğu oyuncu Ali Atay ile 6 Şubat'ta evlenen Hazal Kaya, düğün gecesinden fotoğrafları paylaşıp duygularını anlattı.

Dizi oyuncu Hazal Kaya ile yönetmen ve dizi-sinema oyuncusu Ali Atay, 6 Şubat'ta evlendi. Hazal Kaya düğün fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. 

Kaya şu ifadeleri kullandı: "Eveeet nerden başlasam, nasıl anlatsam. Üst üste üzücü bir takım olayları birlikte güçlenerek atlattıktan sonra dedik ki ne yaz düğünü ya ne gerek var beklemeye. Önce yurt dışında ufak bir ekiple planladığımız düğünü sonra birçok sebeple İstanbul’a almak zorunda kaldık. İyi ki öyle olmuş. En büyük isteğim salonun çiçek bahçesi gibi kokmasıydı, aynı kokuyu hediye de etmek istedim, evde her kokladığımızda bu şahane güne dönmemizi sağlamaktı amacım."

"Hayalimin ötesinde kokuyordu salon, ne kadar teşekkür etsem az. Bizimle birlikte kendi düğünleriymiş gibi oynayan şahane misafirlerimiz, ne kadar kalabalık bir ailemiz olduğunu gördük, sizi çok seviyoruz, çok şanslıyız!!!" (HABER MERKEZİ) 

Öne Çıkanlar