'Tam kapanma' kararının ardından hava yolu şirketlerinden açıklama

'Tam kapanma' kararının ardından hava yolu şirketlerinden açıklama
Kabine toplantısının ardından 29 Nisan'dan 17 Mayıs'a kadar 'tam kapanma' uygulanacağı açıklandı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 'tam kapanma' kararını duyurmasının ardından Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus'tan bilet alan yolculara ilişkin açıklama yapıldı.

THY'den yapılan açıklamada söz konusu tarihlerde yurt içi bilet değişiklik taleplerinin ücretsiz olarak gerçekleştirileceği belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:

THY'DEN AÇIKLAMA

"29 Nisan-17 Mayıs 2021 tarihleri arasında uygulanacak tam kapanma sürecinde yurt içi uçak bileti olan yolcularımızın seyahatlerine ilişkin uygulama detayları belli olduğunda gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır. Çağrı merkezimiz, yetkili mercilerin yayınlayacağı genelgenin ardından sizlere yönlendirmede bulunabilecektir. İlgili tarihlerde yurt içi bilet değişiklik talepleriniz ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir."

PEGASUS: UYGULAMANIN DETAYLARI KESİNLİK KAZANMADI

Pegasus'tan yapılan açıklamada ise, uygulamanın detaylarının henüz kesinlik kazanmadığı hatırlatılarak,  ''29 Nisan 2021 itibarıyla uygulanacak olan yeni kapanma sürecinde bileti olan misafirlerimizin seyahatine ilişkin uygulama detayları henüz kesinlik kazanmamıştır. Konuyla ilgili resmi otoritelerin duyurularını takiben detayları sosyal medya kanallarımızdan ve web sitemizden duyuracağız. Konuyla ilgili çağrı merkezimizde de ilgili genelge yayınlanana kadar farklı bir bilgi bulunmamaktadır'' denildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar