Haluk Levent: 'Kürdistan' bir coğrafyadır

Haluk Levent: 'Kürdistan' bir coğrafyadır
Haluk Levent, kanser tedavisi için yardım ettiği Engin Nurşani için 'Kürdistan' şarkısı üzerinden yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Halk ozanı Aşık Ali Nurşani kansere yakalanan oğlu Engin Nurşani’nin tedavisi için gerekli parayı bulamadığından dolayı, sosyal medyadan yaptığı yardım çağrısına Haluk Levent yanıt vermişti.

Levent sorunun çözümü için Sağlık Bakanlığıyla yaptığı görüşmeyi Twitter hesabından, "Arkadaşlar dün akşam Sağlık Bakanı sayın '@drfahrettinkoca'nın devreye girmesi sonucu sorun çözüldü. Az önce Engin kardeşimizin eşi Dilek ile görüşme gerçekleştirdik. O da teşekkürlerini sunuyor hepinize" mesajıyla duyurmuştu.

 

 

Haluk Levent'in duyurusunun ardından Twitter'da babası gibi halk ozanı olan Engin Nurşani’nin 'Kürdistan' adlı şarkısı gerekçe gösterilerek hem halk ozanı hem de Hakluk Levent hedef haline getirildi.

 

 

Haluk Levent ise bu eleştirilere "Bazı twitler gördüm Engin Nurşani’nin 'Kürdistan' şarkısı ile ilgili. Engin ile konuştum. Olayı anlattı" diyerek eleştirilere yanıt verdi:

 

 

"Lütfen lütfen ama lütfen yaptığımız yardımlar için siyasi söyleme girmeyelim.Bu sayfa tüm siyasi partilerin ortak sayfasıdır. Bu sayfa Trabzon’dur. Bu sayfa Adana’dır. Muş’tur, İzmir’dir. Birinin suçu var ise adli makamlar gereğini yapar. Politikayı bu sayfaya bulaştırmayalım. Kaldı ki "Kürdistan" bir coğrafyadır. Ama şarkıda kullanılan kelimeler biraz farklı olduğu için bunu sormak zorunda hissettim. Beni bu twitlerden dolayı yargılayan olacaktır muhakkak.

Ama şunu herkes bilsin! Bize bir talep geldiğinde onun profiline girip bakmayız bakmayacağız!"

 

 

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar