Hakkarililer valiye yüksek gelen elektrik faturalarını sordu

Hakkarililer valiye yüksek gelen elektrik faturalarını sordu
Hakkari esnafını ziyaret eden Vali İdris Akbıyık'ın etrafında toplanan yurttaşlar son dönemde yüksek gelen elektrik faturalarını şikayet etti.

Başta elektrik faturalarına gelen zamlardan şikayet eden yurttaşlar tepkilerini yetkililere karşı da dile getirmeye devam ediyor.

Hakkari'de, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğulu ile birlikte çarşı merkezini dolaşan Vali İdris Akbıyık'ın, çarşı esnafına yaptığı ziyaretlerde de tek konuşulan konu elektrik zamları oldu.

Cumhuriyet'in aktardığı haberde, ziyaret sırasında Vali Akbıyık’ın etrafında toplanan yurttaşlar, "Elektrik faturaları son günlerde çok yüklü geliyor. Bazı aileler 700, bazıları, 800 bazıları ise 1000 TL'nin üzerinde fatura ödüyor. Böyle bir şey nasıl olur lütfen yardımcı olun" dedi. 

Vali Akbıyık ise bu konuyu mahalle muhtarlarının kendilerini ilettiğini belirterek, yüksek gelen faturalar üzerine çalıştıklarını söyledi.

Bazı yurttaşlar ilde fabrika bulunmadığını belirtikleri Vali Akbıyık'a kentte gibi birçok işsiz bulunduğunu ve evlerine bir lokma ekmek bile götüremediklerini söyledi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar