Günlerce kulağındaki böcekle yaşamış

Günlerce kulağındaki böcekle yaşamış
Yeni Zelanda'da bir adam kulağında kıpırtı hissettikten üç gün sonra gittiği hastanede, kulağında bir hamam böceği olduğunu öğrendi.

Yeni Zelanda'da yaşayan Zane Wedding isimli şahıs, geçtiğimiz hafta cuma günü yüzme havuzundan döndükten sonra koltuğunda uyuyakaldı. Uyandığında kulağının tıkalı olduğunu fark eden Wedding, başta kulağına su kaçmış olabileceğini düşündü. Ancak daha sonra kulağının içerisinde bir kıpırtı hissedince, hastaneye başvurmak zorunda kaldı.

Cumartesi günü kulağının içerisini yıkatan adama antibiyotik veren sağlık ekipleri, kulağını saç kurutma makinesiyle kurutma önerisinde bulundu. Ancak bu yöntem de işe yaramadı.

Sputnik'te yer alan habere göre kulak içi yıkama operasyonundan sonra bir kulağının tamamen duyma yetisini kaybettiğini ve uyuyamama sorunuyla karşılaştığını söyleyen Wedding, bunun yerine bir kulak uzmanına gitti.

GÜNLERDİR BÖCEĞİ KULAĞIMDA SAÇ KURUTMA MAKİNESİYLE PİŞİRİYORMUŞUM

Doktorun kulağını gördüğü anda olayı fark ettiğini belirten adam, "Baktığı anda dedi ki, 'Tanrım.. Bence kulağında bir böcek var.' Sonra birkaç dakika içerisinde emici bir alet ve cımbızlarla kulağımdan hamam böceğini çıkardı" dedi.

"Cumartesi gününden beri böceği kulağımda saç kurutma makinesiyle pişiriyormuşum" diyen adam, kulağından çıkarılan böceği şimdiye dek hiçbir hastasının kulağından böcek çıkarmamış olduğu için doktoruna hediye etti.

Öne Çıkanlar