Gözaltına alınan gazeteci Hazar Dost'u emniyet müdür yardımcısı şikayet etmiş

Gözaltına alınan gazeteci Hazar Dost'u emniyet müdür yardımcısı şikayet etmiş
Cemaat yurdunda öldürülen gençle ilgili haber için gittiği Antalya’da bu sabah gözaltına alınan Halk TV muhabiri Hazar Dost, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Halk TV muhabiri Hazar Dost, cemaat yurdunda kafası kesilerek öldürülen ve ölümüne ilişkin yayın yasağı getirilen öğrenciyle ilgili haber yapmak için gittiği Antalya’da bu sabah gözaltına alındı. Uçaktan iner inmez Antalya Havalimanı’nda gözaltına alınan Dost’un gözaltı gerekçesine ilişkin bilgi verilmediği aktarılmıştı.

‘SORUŞTURMANIN GİZLİLİĞİNİ İHLAL’ SUÇLAMASI

halktv.com.tr’nin aktardığına göre Hazar Dost, daha önce haberini yaptığı Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Volkan Er'in şikayeti nedeniyle gözaltına alındı.

"Emniyet Müdür Yardımcısı polisi dövdü, soruşturma açılmadı: Sen benim kim olduğumu biliyor musun?" başlıklı haberi nedeniyle Volkan Er'in 'soruşturmanın gizliliği ve iftira' suçlamasıyla şikayetçi olduğu öğrenildi.

Antalya Adliyesi'nde ifade veren Hazar Dost'a daha önce bu şikayetle ilgili herhangi bir bildirimde bulunulmadığı; Dost’un konuyla ifadeye çağrılmadığı kaydedildi.

SERBEST BIRAKILDI

Daha önce haberini yaptığı Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Volkan Er'in şikayeti nedeniyle gözaltına alındığı bildirilen Hazar Dost, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar