Gişe şirketinden geri adım: Osmangazi Köprüsü'nde bekletilenlerin ücretini karşılayacağız

Gişe şirketinden geri adım: Osmangazi Köprüsü'nde bekletilenlerin ücretini karşılayacağız
31 Aralık gecesi Osmangazi Köprüsü'nde gişelerin kapatılmasıyla kuyruk oluşmuştu. Otoyol Yatırım ve İşletme AŞ, 23.50 ile 00.30 arasında sorun yaşayanlardan ücret alınmayacağını duyurdu

Otoyol Yatırım ve İşletme AŞ, 31 Aralık gecesi Osmangazi Köprüsü gişelerinde yaşanan beklemelere dair bir açıklama yayımladı. Osmangazi Köprü gişelerinden 31 Aralık 2021 gecesi 23.50-00.30 saatleri arasında geçiş yapmaya çalışan tüm araç sahiplerinin geçiş ücretlerinin tamamının Otoyol Yatırım ve İşletme AŞ tarafından ödeneceği bildirildi.

31 Aralık gecesi Osmangazi Köprüsü'nde gişelerin kapatılması, zammlı tarifenin uygulanmak istemesine bağlanmış ve tepki çekmişti.

Şirketin, yılbaşı gecesi Osmangazi Köprü gişelerinde yaşanan beklemelerden dolayı büyük bir üzüntü içerisinde olduğu belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Teknik aksaklıklar yüzünden sürücülerimize kısa süre de olsa bir mağduriyet yaşattık. 23.50 ila 00.30 saatleri arasında geçiş yapmaya çalışan tüm araç sahiplerinin geçiş ücretlerinin tamamı şirketimiz tarafından ödenecektir. Tamamen teknik bir aksaklıktan kaynaklanan bu sorun nedeniyle beklemek zorunda kalan araç sahiplerinden özür diliyoruz."

Açıklamada bu tip teknik aksaklıkların bir daha yaşanmaması için Otoyol Yatırım ve İşletme AŞ'nin gerekli sistem iyileştirme çalışmalarını en kısa sürede tamamlayacağı da belirtildi.

Yeni yılda geçiş ücretleri zamlanan Osmangazi Köprüsü'nde 31 Aralık gecesi gişeler 1 Ocak'a dakikalar kala kapatılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar