Giresunsporlu Sankhare: Elektrik ve internetimi kestiler, güvenliğim için endişeliyim

Giresunsporlu Sankhare: Elektrik ve internetimi kestiler, güvenliğim için endişeliyim
Sankhare, 'Bana karşı düşmanlık var. Antrenman zamanı özellikle sabahları güvenlik olmuyor bazen. Şüpheli insanlar görüyorum. Çok temkinliyim' dedi.

Giresunspor'un Senegalli futbolcusu Younousse Sankhare, Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L'equipe'e açıklamalarda bulundu. 32 yaşındaki oyuncu, "Evimde elektrik yok. Arabada telefonumu şarj ediyorum. Güvenliğimden endişe ediyorum" dedi.

Ntvspor'un aktardığına göre, mobbinge de uğradığını söyleyen Sankhare, "Sportif Direktör evi ve arabamı iade etmemi istedi" dedi ve şöyle konuştu:

"Mümkün olan her türlü baskıyı yapıyorlar. Pazartesi günü başkan beni tehdit etti. Bana karşı düşmanlık var. Antrenman zamanı özellikle sabahları güvenlik olmuyor bazen. Şüpheli insanlar görüyorum. Çok temkinliyim. Korkuyorum açıkçası. Böyle bir şeyi yaşamadım. Güvenliğim için endişeliyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kaldığım yerde elektrik ve internetimi kestiler." 

Sankhare'nin röportajında söylediklerine Giresunspor'dan yalanlama geldi. Kulüpten "Bazı basın yayın organlarında ve sosyal mecralarda futbolcumuz Younousse Sankhare ile ilgili yer alan asılsız haber ve iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzü suçlayıcı ve küçük düşürücü bu art niyetli tutum ve davranışları tamamıyla reddediyoruz. Konu ile ilgili tüm hukuki süreçler başlatılmış olup kulübümüz tarafından detaylı bilgilendirme kamuoyu ile ayrıca paylaşılacaktır" açıklaması yapıldı. 

Sankhare bu sezon Giresunspor'da 9 maçta forma giydi. En son Antalyaspor karşısında oynayan Sankhare, 13 maçtır kadroya alınmıyor.

Öne Çıkanlar