Giresun'da Kırgız kadın ölü bulundu: 2 gözaltı

Giresun'da Kırgız kadın ölü bulundu: 2 gözaltı
Giresun Görele'de Kırgızistan uyruklu Keremet Nyshanova başından ve omzundan vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili birlikte yaşadığı erkek ve bir kişi gözaltına alındı.

Giresun'un Görele ilçesinde yol kenarındaki ormanda bir kadın silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Kadının Kırgızistan uyruklu Keremet Nyshanova (40) olduğu tespit edildi. Kadının ölümüyle ilgili şüphelenilen birlikte yaşadığı Metin A. (52) ile ona yardım ettiği öne sürülen Hayrullah Ç. gözaltına alındı.

DHA’nın haberine göre dün akşam Gültepe Köyü’nde yol kenarında bir kişinin hareketsiz yattığını görenler, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, başında ve omzunda kurşun izleri bulunan kadının öldüğünü belirledi. Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kadının cansız bedeni Görele Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Jandarmanın araştırmaları sonucu ölen kadının Kırgızistan uyruklu Keremet Nyshanova olduğu belirlendi.

Olayın şüphelisi olarak kadının dini nikahlı olarak birlikte yaşadığı Metin A. ve yardım ettiği öne sürülen Hayrullah Ç. gözaltına alındı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen ruhsatsız tabanca da emniyete götürüldü.

Kadının Tirebolu ilçesinde öldürüldüğü, Görele'ye getirilerek ormana atıldığı belirlendi.

Öne Çıkanlar