Batman'da 'inançlara ve geleneklere aykırı' diye karşı çıkılan Hande Yener konserine 50 bin kişi katıldı

Batman'da 'inançlara ve geleneklere aykırı' diye karşı çıkılan Hande Yener konserine 50 bin kişi katıldı
Batman'da 16 yıl önce 3'üncü Lig'e düşen ve 26 yıldır da şampiyonluk görmeyen Petrolspor'un şampiyonluğu Hande Yener'in verdiği ve yaklaşık 50 bin kişinin katıldığı konserle kutlandı.

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden 74 puanlı Batman Petrolspor, en yakın rakibine 11 puan fark atarak 26 yıl sonra şampiyon oldu. Yıllar süren 2'nci Lig hasreti bu şampiyonlukla sona ererken, Batman'da sevinç gösterileri düzenlendi.

En son 1996-97 futbol sezonunda 3.'üncü Lig’de şampiyon olan ve 16 yıl önce de 2'nci Lig’e düşen Petrolspor, yıllar sonra bir üst lige çıkmanın sevincini yaşadı.

Şampiyonluk kutlamaları ve kentin il oluşunun 32'nci yılı, fuar alanında Hande Yener'in verdiği ve yaklaşık 50 bin taraftarın katılıyla kutlandı. Konser öncesi futbolcular tek tek sahneye çağrılarak taraftarları selamladı ve şampiyonluk kupası bir kez daha kaldırıldı. 

Öte yandan Batman Petrolsporlu golcü Aykut Çift, 26 golle sadece 3'üncü Lig 1'inci Grup’ta değil bu bu sezon Süper Lig dahil tüm profesyonel liglerde en fazla gol atan golcü unvanını aldı.

Batman Valisi Hulusi Şahin, Hande Yener'e 72 numaralı Petrolspor forması hediye etti.

GERİCİLER HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Batman Petrolspor'un 3. Lig şampiyonu olarak 2. Lig'e yükselmesini kutlamak için Batman'da konser vereceği açıklanan Hande Yener, gericilerin hedefi olmuştu.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, sosyal medyadan ünlü şarkıcıyı hedef almıştı. Şahin, Hande Yener konserinin, "müstehcenlik içerdiğini, inançlarına ve geleneklerini aykırı olduğunu" iddia etmişti.

Öne Çıkanlar