Gazhane Müzesi'ni ziyaret eden İmamoğlu: Biri benim de böyle bir karikatürümü çizer mi?

Gazhane Müzesi'ni ziyaret eden İmamoğlu: Biri benim de böyle bir karikatürümü çizer mi?
‘Cartoon İstanbul Karikatür ve Mizah Festivali’ni ziyaret eden İmamoğlu, eski siyasetçilerin karikatürünü görünce ‘İnsan imreniyor’ dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy'deki Gazhane Müzesi'nde düzenlenen "Cartoon İstanbul Karikatür ve Mizah Festivali"ne ziyarette bulundu. Eski mizah dergilerinden Çarşaf'da, dönemin siyasetçileri Bülent Ecevit, Süleyman Demirel ve Necmettin Erbakan'ın karikatürlerinin yer aldığı sayıları gören İmamoğlu, "İnsan imreniyor, biri benim de böyle bir karikatürümü çizer mi?" dedi.

İNSAN İMRENİYOR

Kadıköy'deki Gazhane Müze'sinde gerçekleştirilen "Cartoon İstanbul Karikatür ve Mizah Festivali'ne katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, festivalde stantları gezerek katılımcılarla muhabbet etti.

Eski mizah dergisi Çarşaf'da; dönemin siyasetçileri Bülent Ecevit, Süleyman Demirel ve Necmettin Erbakan'ın karikatürlerinin yer aldığı sayıları gören İmamoğlu, "İnsan imreniyor, biri benim de böyle bir karikatürümü çizer mi?" dedi.

‘AVANAK AVNİ’ ÖNÜNDE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

İmamoğlu; Gırgır Dergisi’nin sayılarının yer aldığı stantta karikatürist Tekin Aral'ın kızı Ayşe Aral ile sohbet etti. Ayşe Aral, İmamoğlu’na "Başkanım babam Fenerbahçeliydi. Fenerbahçe ile ilgili bol karikatür var" dedi. İmamoğlu, Oğuz Aral'ın yaratıcısı olduğu ünlü çizgi kahraman "Avanak Avni" karikatürünün önünde fotoğraf çektirdi.

Öne Çıkanlar