Galatasaray'dan üst üste 3. galibiyet

Galatasaray'dan üst üste 3. galibiyet
Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray, yeni adıyla NEF Stadyumu’nda çıktığı ilk maçta İttifak Holding Konyaspor’u mağlup etti.

Sponsorluk değişiminin ardından yeni adıyla NEF Stadyumu’nda ilk maçına çıkan Galatasaray, ağırladığı İttifak Holding Konyaspor’u mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray’ın golünü 4. dakikada Mostafa Mohamed attı. Galatasaray bu sonuçla ligde üst üste 3. galibiyetini alırken, bu sezon ilk kez kaybeden İttifak Holding Konyaspor ise üst üste 5. maçında da galibiyet alamadı.

Galatasaray maçta golü erken buldu. 4. dakikada Halil Dervişoğlu'nun savunma arkasına gönderdiği topta İttifak Holding Konyaspor’da Nejc Skubic ile kaleci Ibrahim Sehic’in yaşadığı anlaşmazlık sonrasında ceza alanı içinde topu önünde bulan Mostafa Mohamed boş kaleye topu ağlara gönderdi ve skoru 1-0 yaptı.

Bu gol Galatasaray’ın bu sezon bulduğu en erken gol oldu. Galatasaray, kalan dakikalarda Halil ile fırsatlar bulsa da skor değişmedi ve ev sahibi ekip devreye tek farklı üstünlükle girdi.

ASSUNÇAO İKİNCİ YARIDA OYUNA GİRDİ

Galatasaray’da ikinci yarı Taylan Antalyalı’nın yerine Gustavo Assunçao oyuna başladı. Assunçao, 22 Eylül’de Galatasaray’ın 3-0 yenildiği Yukatel Kayserispor deplasmanından sonra ilk kez sahaya çıktı.

İkinci yarıya daha iyi başlayan taraf İttifak Holding Konyaspor oldu. Üst üste pozisyonlar bulan deplasman ekibi, ya Fernando Muslera’yı geçemedi ya da final pas ve vuruşlarında başarılı olamadı.

Karşılaşmanın geri kalanında da tabela değişmedi ve Galatasaray, İttifak Holding Konyaspor'u 1-0 mağlup etti.

Bu sonuçla Galatasaray 17 puana yükselirken, bu sezonki ilk mağlubiyetini alan İttifak Holding Konyaspor 14 puanda kaldı.

GALATASARAY'IN ZORLU HAFTASI

Galatasaray 21 Ekim Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nde E Grubu 3. hafta maçında saat 22.00’de Lokomotiv Mosokova’ya, ardından da 25 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de Süper Lig 10. hafta maçında Beşiktaş’a konuk olacak.

 

Öne Çıkanlar