Galatasaray başkan adayı Devecioğlu: Ciddi bir linç süreci yaşıyorum

Galatasaray başkan adayı Devecioğlu: Ciddi bir linç süreci yaşıyorum
Galatasaray başkan adayı Fatih Devecioğlu, 'Ciddi bir linç süreci yaşıyorum' diyerek başkanlığa dair projelerini ilerleyen günlerde açıklayacağını belirtti.

11 Haziran’da yapılacak Galatasaray seçim öncesi açıklamalarda bulunan başkan adayı Fırat Develioğlu, seçimi engelleyen kişi olarak anayasal hakkını kullandığını belirtti. Develioğlu transfer ve antrenör görüşmelerini ise şimdilik gizli tutacağını söyledi. 

'BUNUN ÇOK UCUBE BİR DURUM OLDUĞUNU GÖRDÜM'

Skorer'den Nergis Aşkın'a konuşan Fırat Develioğlu, Galatasaray’a başkan adayı olmaya karar verdiği süreci şu sözler ile anlattı:

 "İlk başta ilkesel olarak düşündüm. Mali genel kurula katıldım. Akşam 12 oldu hala oylama yapılmadı. Genel kurul bahsedilen 26 mart tarihinde gerçekleşmedi. Bunun çok ucube bir durum olduğunu gördüm ve 60-70 kişi konuşma yaptı. Bunu sorduğumda tüzüğümüzün buna müsaade ettiğini söylediler. Ertesi gün sabah saat 15.30’da oylama başladı. Sabah oraya gittiğimde içeride 94 yaşında ağabeylerimiz, Galatasaraylılık vazifesini yapmak üzere gelmiş olan saygıdeğer ağabeylerimiz vardı. Saatlerce sürecek bir şeyde bir anormallik olduğunu hissettim. Zaten mali genel kuruldaki bu ibra oylamasının diğer kulüplerde bu şekilde tecelli etmediğini, bunun bizim başkanlara ve yönetimlere karşı tehdit unsuru olarak kullanan kesimler olduğunu da tespit etmiştim.

'ANAYASAL HAKKIMI KULLANDIM'

Dolayısıyla buna karşı bir tepki olarak, bunun ortadan kaldırılması ve önümüzü tıkayan bu konunun bir an önce çözüme kavuşması için böyle bir karar aldım. Bir birey olarak, vatandaş olarak, kulüp üyesi olarak anayasal hakkımı kullandım. Hiçbir şeyin önünü tıkamak, bir şeyin önünü kesmek maksadıyla yapmadım. İyi de olduğunu düşünüyorum. Mali genel kuruldaki idari ibrasızlık garabeti kim seçilirse seçilsin ortadan kalkacaktır."

'CİDDİ BİR LİNÇ SÜRECİ YAŞIYORUM'

Fırat Develioğlu, projelerini ilerleyen süreçlerde açıklayacağını çünkü kendisine bir linç operasyonu olduğunu şöyle aktardı:

"Bilinen bir şekilde gelindiğinde bu soruların cevapları oluyor. Bunlarla ilgili düşüncelerim, planlarım var ama çok ciddi bir linç süreci yaşıyorum. Bunları söylediğim zaman ki kendi yönetim kurulu listeme alacağım arkadaşlarımı bile açıklayamıyorum. Onlar da bir linç süreci yaşıyor. Aynısını Sayın Burak Elmas’ın kendi yönetim kurulundaki arkadaşları için o da linç süreci yaşıyor.

'TEMASTAYIM DEDİĞİM ZAMAN EREZYONA UĞRATILACAKTIR'

Dolayısıyla ben şimdi planım şudur, şu futbolcuyu alacağım, bu antrenörle temastayım dediğim zaman bunlar bir erozyona uğratılacaktır kasti ve planlı olarak. Şu anda bunları söylemem doğru değil. Ancak bunlar var tabii ki, bunlarsız bazı şeyleri yapmanız mümkün değil neticede futbol sahada oynanıyor. Çok kısa süre sonra bunları paylaşacağız ama."

Öne Çıkanlar