Futbol dünyada neden ticarileşti?

Futbol dünyada neden ticarileşti?
Ekonomi Politik programında bu hafta Mustafa Sönmez konuğu spor ekonomisti Tuğrul Akşar ile futbolun Türkiye ve dünyada ticarileşmesinin nedenlerini değerlendiriyor.

ARTI GERÇEK- Bugün ARTI TV ekranlarına önce eğlenceli ve neşeli program 'Bil Bakalım' geliyor. Ardından 'Ekonomi Politik'te Mustafa Sönmez spor ekonomisti Tuğrul Akşar'ı konuk ediyor. 'Dünyanın Öteki Yüzü'nde Hakan Aksay konukları Arif Keskin ve Hakan Kılıç'la İran'ı konuşuyor. Son olarak Ayşe Hür ve Erdoğan Aydın'la 'Tarihin Peşinde' programını izliyoruz.

BİL BAKALIM

Çağıl Övençoğlu'nun hazırlayıp sunduğu programda eğlenceli sorular bu kez İstanbul'un Balat semti sakinlerine soruluyor. Saat 17.00'de.

EKONOMİ POLİTİK

Mustafa Sönmez'in hazırlayıp sunduğu programda spor ekonomisti Tuğrul Akşar, futbolun Türkiye ve dünyada ticarileşmesinin nedenlerini, futbol ile medya arasındaki etkileşimin sonuçlarını değerlendiriyor. Saat 18.00'de.

DÜNYANIN ÖTEKİ YÜZÜ

Hakan Aksay'ın hazırlayıp sunduğu programda bu hafta İran uzmanı Arif Keskin ve savunma sanayii araştırmacısı Hakan Kılıç'la İran'daki gelişmeler ile S-400'den sonra imzalanan Fransız-İtalyan füze sistemi anlaşması değerlendiriliyor. Saat 20.00'de.

TARİHİN PEŞİNDE

Ayşe Hür ile Erdoğan Aydın'ın hazırlayıp sunduğu programda Prof. Dr. Ahmet Özer ile Abdülhamit'in Kürt politikası, Panislamizmin Kürtlere etkileri ve Hamidiye Alayları'ndan koruculuk sistemine geçişin tarihsel süreci konuşuluyor. Saat 21.00'de.

Öne Çıkanlar