Fransa'nın Bonneuil-sur-Marne Belediye Başkanı Trabzon sevincini paylaştı

Fransa'nın Bonneuil-sur-Marne Belediye Başkanı Trabzon sevincini paylaştı
Fransa'nın Türkiye kökenli Belediye Başkanı Denis Ömür Öztorun, sosyal medya hesabından Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutladı.

Ligin bitmesine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'un sevincini Paris’e yakın Bonneuil-sur-Marne kentinin Türkiye kökenli Belediye Başkanı Denis Ömür Öztorun da yaşadı. Sosyal medya hesabından çocuklarıyla birlikte Trabzonspor forması giyen Öztorun 38 yıl sonra gelen şampiyonluk için "Ve bugün, burada, 38 yıl sonra… Yine şampiyonuz. 38 yıldır bu günü bekliyorum. Umarım, bu şampiyonluğu adadığım oğullarım, başka şampiyonluklar görecek ve bu sevinci yaşamak için 38 yıl beklemeyecek" ifadelerini kullandı.

Fransa Postası’nda yer alan habere göre; Paris’i de içine alan Ile-de-France Bölgesi’nin Val-de-Marne vilayetine bağlı Bonneuil-sur-Marne kentinin Türk kökenli Belediye Başkanı Denis Ömür Öztorun, 1984 yılından bu yana taraftarı olduğu Trabzonspor’un şampiyonluğunu çocuklarıyla birlikte bordo-mavi formalı pozuyla kutladı.

Sosyal medya hesabında çocuklarıyla birlikte bordo-mavili formayla çektiği fotoğrafı paylaşan Öztorun,  ilan edilen yeni şampiyonluğun kendisini 5 yaşında olduğu 1984 yılına götürdüğünü ifade etti.

Öztorun’un paylaşımı şu şekilde:

"5 yaşıma giriyordum. Sene 1984. Trabzonspor yine şampiyon olmuştu. Ağabeyimin sevinci ve mutluluğu beni büyülemişti. Tüm Anadolulular bu takımın İstanbul’un büyük takımlarına karşı galip gelmesinden büyük gurur duyuyordu. Futbolda başarı ve zafer artık sadece parayla ilgili değildi. İstanbulular için saygı, aşağılamanın yerini alırken, Anadolulular için gurur, aşağılanmanın yerini almıştı. O yıl bu büyük Anadolu takımını desteklemeye başladım. Taraftarı olduğum o günden beri şampiyon olamadık. O günden beri, bir daha şampiyonluk ünvanını almamasına rağmen desteklemeye devam ettim. » ifadeleriyle Trabzonspor’a neden destek verdiğini ifade eden Öztorun, « Ve bugün, burada, 38 yıl sonra… Yine şampiyonuz. 38 yıldır bu günü bekliyorum. Umarım, bu şampiyonluğu adadığım oğullarım, başka şampiyonluklar görecek ve bu sevinci yaşamak için 38 yıl beklemeyecek. Trabzonspor"

Öne Çıkanlar