Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında '3 Temmuz' atışması

Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında '3 Temmuz' atışması
Fenerbahçe ile Trabzonspor, 3 Temmuz'un yıl dönümünde sosyal medya üzerinden birbirlerine yanıt verdi.

Fenerbahçe ile Trabzonspor, 3 Temmuz'un yıl dönümünde sosyal medya üzerinden peş peşe paylaşımlar yaptı.

Sarı-lacivertli kulüp ilk olarak bir video yayınlarken "3 Temmuz tartışmaya kapalı" etiketiyle birlikte "Bugün, bir 3 Temmuz'da daha, bu kez her şey bambaşka! Bugün, bir 3 Temmuz'da daha, hırsımız ilk günden fazla! Bugün, bir 3 Temmuz'da daha, vakur duruşumuzla, Biz susuyoruz!" İfadelerini kullandı.

TRABZONSPOR'DAN 'ŞİKECİ FUTBOL KULÜPLERİ' PAYLAŞIMI

Trabzonspor ise UEFA'nın resmi internet sitesinin bir sayfasını paylaşarak "3 Temmuz - UEFA - Şikeci Futbol Kulüpleri Listesi - Malumun İlanı" ifadelerine yer verdi.

FENERBAHÇE ERDOĞAN'IN MEKBUYLA YANIT VERDİ

Fenerbahçe, Trabzonspor'un paylaşımı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yazdığı mektubu yayınladı. Sarı-lacivertlilerin paylaşımında "3 Temmuz - Fethullahçı Terör Örgütü - Destekçilerinin sonu - Malumun ilanı" ifadelerine yer verildi.

TRABZONSPOR'DAN SÖZLÜKLÜ GÖNDERME

Trabzonspor, Fenerbahçe'nin paylaşımının ardından "Konuşacak kelime bulamadığı için susanlara özel Türkçe Sözlük" ifadeleriyle bir video yayınladı.

FENERBAHÇE'DEN MÜZELİ YANIT

Fenerbahçe ise Trabzonspor'un paylaşımına müzeden fotoğraf koyarak "Sanrı: Gerçeklikle uyuşmayan, yanlış olduğunu gösteren kanıtlar olmasına rağmen sürdürülen, değişmeyen yanlış inançlardır" ifadeleriyle yanıt verdi.

Trabzonspor, bu paylaşıma "İyi geceler 8. şampiyonluğu tüm dünyada ilgiyle izlenen takımın şampiyon taraftarı. Tatlı rüyalar." twitiyle yanıt verdi.

Fenerbahçe ise bordo-mavililere "Kiminin müzesinde, kiminin rüyasında. Tatlı rüyalar." dedi.

TRABZONSPOR'DAN 'OCEAN'S 11' GÖNDERMESİ

Trabzonspor, güne "Günaydın büyük Trabzonspor taraftarı. Pazar günü için bir film önerimiz var: Ocean’s ‘11’. Dikkat spoiler: Hırsızlar filmin sonunda kaçmayı başarıyor fakat bu hırsız oldukları gerçeğini değiştirmiyor." paylaşımıyla başladı.

Fenerbahçe'nin buna yanıtı  #3TemmuzTartışmayaKapalı etiketiyle paylaşılan bir video oldu.

Trabzonspor tarafından 3 Temmuz'a ilişkin başka paylaşım gelmezken, Fenerbahçe tarafında ise gün boyu yönetim kurulu ve eski futbolcuların 3 Temmuz'la ilgili görüşleri paylaşıldı.

Öne Çıkanlar