Fenerbahçe Avrupa'ya da veda etti

Fenerbahçe Avrupa'ya da veda etti
Türkiye Kupası'ndan elenen, ligde şampiyonluk şansı mucizelere kalan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne de veda etti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 play-off turu rövanşında Çekya ekibi Slavia Prag'a konuk olan Fenerbahçe, 3-2 kaybederek bu sezon Avrupa defterini kapattı.

Slavia Prag'a galibiyeti getiren golleri 19'da Ivan Schranz, 27'de ve 63'te ise Yira Collins Sor attı. Fenerbahçe'nin golleri ise 39. dakikada Mert Hakan Yandaş ve 90. dakikada Berisha ile geldi.

FERDİ KADIOĞLU DEVAM EDEMEDİ

Karşılaşmanın 26. dakikasında sakatlanan Ferdi Kadıoğlu, oyuna devam edemedi. Bir süre 10 kişi mücadele eden Fenerbahçe, bu anlarda rakibi karşısında 2-0 geri düştü. 28. dakikada Nazım Sangare, Ferdi'nin yerine oyuna dahil oldu.

ARDA GÜLER PARLADI

Karşılaşmanın 57. dakikasında Pelkas'ın yerine dahil olan Arda Güler, Fenerbahçe'nin attığı 2. golde büyük pay sahibi oldu. 90. dakikada sağ taraftan şık hareketlerle ceza alanına giren Arda, iki rakibinin arasından harika bir şekilde sıyrılıp şutunu attı. Kaleciden dönen topu Berisha tamamladı. 

İlk maçı İstanbul'da 3-2, ikinci maçı da Prag'da 3-2 kaybeden Fenerbahçe için bu sezon Avrupa defteri kapanmış oldu. 

Öne Çıkanlar