MHP'den İmamoğlu paylaşımı yapan Fazıl Say'a tehdit

MHP'den İmamoğlu paylaşımı yapan Fazıl Say'a tehdit
MHP'nin tehdidinin ardından Say'dan anlamlı bir mesaj geldi: Güzel günler göreceğiz, cennet ülkemizi insanların mutlu yaşadığı bir hale getireceğiz. Kimsenin kuşkusu olmasın.

Türkiye’nin dünya çapında ünlü piyanisti Fazıl Say'a MHP’den tehdit geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yemek molasında balıkçıya gitmesinin iktidar ve yandaş medya tarafından bir linç kampanyasına dönüştürülmesine MHP lideri Devlet Bahçeli'yi katarak esprili bir dille yanıt veren Say’a, MHP'li İsmail Özdemir, "Sen sen ol, nasıl öteceğini iyi bil! Yoksa Maazallah sesim çıksın diye uğraşırken, o sesin başkaca ayıplarını ortaya dökmesin" tehdidinde bulundu.

İBB Başkanı İmamoğlu, İstanbul’da yoğun kar yağışıyla mücadeleyle geçen ve saatlerce süren mesai sonrası yemek molası vermesinin neden gündem olduğunu sormuş ve hedef gösterilmesine tepki göstermişti. Piyanist Fazıl Say ise konuya ilişkin Twitter’dan yaptığı paylaşımda İmamoğlu’nun restorandaki fotoğraflarına göndermede bulunarak ve İmamoğlu çifti ile daha önceden çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak şu notu düştü: "Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun dün gece bir restoranda görüldüğü yanlış haberdir. İşin gerçeği şudur; bu 4 kişi dün bütün gece diskoda çılgınlar gibi dans etmiş ve içmiş eğlenmiştir. Fotoğrafı çeken kişi de Devlet Bahçeli’dir! Salvador Dali’nin de selamları var!"

MHP’DEN TEHDİT

Fazıl Say’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye göndermede bulunarak yaptığı esprili paylaşıma MHP’den jet hızıyla tehdit geldi.

MHP’nin Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, "İcra ettiği sanatıyla meşgul olmasının kendisi ve camiası açısından daha faydalı olacak bir piyanistin, komiklikten öte lüzumsuz ve hadsiz beyanlarla siyasi yorumlarda bulunmaya kalkması Mesnevi’de hikayesi anlatılan tezeğe saplanmış, kuyruğu kalkık fareyi akıllara getiriyor. Böyle olunca bu piyanistin, piyonist bir edayla Sayın Genel Başkanımıza dil uzatmaya yeltenmesi yerli yersiz öten horozları susturmak için bir parça yağ ile olan imtihanlarına varan akıbetlerini de hatırlatıyor" ifadelerini kullandı. Özdemir devamında dünyaca ünlü piyanisti "Fazıl Say, bu yüzden sen sen ol, nasıl öteceğini iyi bil! Yoksa Maazallah sesim çıksın diye uğraşırken, o sesin başkaca ayıplarını ortaya dökmesin. Sanatçısın, sanatınla kal…" cümleleriyle tehdit etti.


TEHDİT SONRASI SAY’DAN ANLAMLI MESAJ

MHP’den gelen tehdidin ardından bu sabah bir paylaşımda bulunan Say "Güzel günler göreceğiz cennet ülkemizi insanların mutlu yaşadığı, gençlerin umutlarının olduğu, bir hale getireceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Bunun uğruna da, bu çok ince ve çok yaralı çizgiden geçmek durumundayız, düşe kalka da olsa. Unutmayalım; birlikten güç doğar" mesajı verdi. Say, söz konusu paylaşımını sayfa profiline de sabitledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar