Fazıl Say'dan MHP'ye cevap: Sanatçıları tutkularıyla baş başa bırakın

Fazıl Say'dan MHP'ye cevap: Sanatçıları tutkularıyla baş başa bırakın
İmamoğlu ile ilgili paylaşımından dolayı MHP'li İsmail Özdemir tarafından tehdit edilen Fazıl Say, 'Sanatçıları tutkularıyla baş başa bırakın' dedi.

İBB Başkanı İmamoğlu'nun dün MOBESE ile takip edilerek elde edilmiş balıkçı fotoğrafının ardından başlayan tartışma sürüyor.

Ekrem İmamoğlu'na bir Twitter paylaşımıyla destek veren piyanist Fazıl Say, gönderisine espri bir dille MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliyi de eklemişti. Say'ın paylaşımında şu ifadeler yer almıştı:

"Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun dün gece bir restoranda görüldüğü yanlış haberdir. İşin gerçeği şudur; bu 4 kişi dün bütün gece diskoda çılgınlar gibi dans etmiş ve içmiş eğlenmiştir. Fotoğrafı çeken kişi de Devlet Bahçeli’dir! Salvador Dali’nin de selamları var!"

Bunun üzerine MHP cephesinden Fazıl Say'a tehdit ve alay içerikli bir cevap geldi. MHP'li İsmail Özdemir, "Sen sen ol, nasıl öteceğini iyi bil! Yoksa Maazallah sesim çıksın diye uğraşırken, o sesin başkaca ayıplarını ortaya dökmesin" tehdidinde bulundu.

 

Ardından bir kez daha açıklama yapma gereği duyan Fazıl Say, "Özür dileyecek bişey yazdığımda merak etmeyin. özür dilerim elbet. Ortada özür dilenecek bir şey yok. Haksızlıklara karşı insanları savunuyorum. Nokta! "Özür diletmek" ne kadar aciz bir durum. Ne kadar cılız! Kimseden özür dileyeceğim bir şey yazmadım! Onlar??" ifadelerini kullandı.

Sanatçıları tutkularıyla baş başa bırakın diyen Fazıl Say'ın Twitter paylaşımı şu şekilde:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar