Fatma Girik lokma dağıttı

Fatma Girik lokma dağıttı
Sinema sanatçısı, hayat arkadaşı ve yönetmen Memduh Ün'ün ölümünün ikinci yıl dönümü nedeniyle Bodrum'daki evinin önünde lokma döktürüp dağıttı.

HABER MERKEZİ - Sinema sanatçısı Fatma Girik, 56 yıllık hayat arkadaşı ve yönetmen Memduh Ün'ün ölümünün ikinci yıl dönümü nedeniyle Bodrum'daki evinin önünde lokma döktürttü.

Memduh Ün için lokma döktürten Fatma Girik'i arkadaşları ve komşuları yalnız bırakmadı. Girik, lokmaları dağıtırken, hayranlarıyla sohbet edip, birlikte fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmedi. Lokmaya almaya gelenler, sanatçıya "Allah kabul etsin" dileğinde bulundu. Fatma Girik, "Memduh Ün'ün ölüm yıldönümü yarın. Ancak, iş gününe denk gelmesi nedeniyle kimse olmayabilir, diye bugünden lokma döktürdük. Yoldan geçen araçları durdurup, lokmaları dağıtıyorum. Çünkü burası tatil bölgesi. Ben de tatile gelmiş olsam, böyle bir şey parayla satılıyor zannederim. Arabaları durdurup, insanları bilgilendirip, ikramımızı yapıyoruz. Böylece daha çok kişiye ulaşmış oluyoruz" dedi. (DHA)

 

Öne Çıkanlar