Fatih Portakal'dan Ahmet Hakan'a: Bu devirde insanları yıldıramazsınız

Fatih Portakal'dan Ahmet Hakan'a: Bu devirde insanları yıldıramazsınız
Barış Atay için 'Haddini bildirin' çağrısı yapan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a bir tepki de Fox TV ana haber sunucusu Fatih Portakal'dan geldi.

GÜNCEL - Soma'da polis tarafından yere düşürülen maden işçisini tekmelerken hafızalara kazınan AKP'li Yusuf Yerkel’in 4 yıl sonra yaptığı ‘özür' açıklamasını eleştiren sinema ve tiyatro oyuncusu Barış Atay'ı hedef gösterip gözaltına alınmasına neden olan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a bir tepki de Fox TV ana haber sunucusu Fatih Portakal'dan geldi.

Barış Atay için 'Haddini bildirin' çağrısı yapan Ahmet Hakan'ın hedef gösteren bir yazı yazdığını söyleyen Portakal, "İnsanları yazmasının önüne engel olabilmek için yıldırmaya çalışıyorlar. İnsanları yazmamaları için korkutmaya çalışıyorlar. Aba altından sopa gösteriyorlar. Ben mesajı okudum hakaret yok, hiçbir şey yok. Sadece düşüncesini yazıya ifade etmiş bir kişiden bahsediyoruz. Bir gazeteci tarafından hedefe konmuş bir kişiden bahsediyoruz. Ve bu kişi gözaltına alındı. Yani korkutamazsınız bu devirde insanları yıldıramazsınız, özgür beyinlere kelepçe takamazsınız! Sadece yaptım, yaptım zannedersiniz." tepkisinde bulundu.

(Haber Merkezi)

Öne Çıkanlar