Esnafı ziyaret eden AKP’lilere tepki: Yazık ettiniz bize

Esnafı ziyaret eden AKP’lilere tepki: Yazık ettiniz bize
Van’da AKP’lilerin esnaf ziyareti tepkiye dönüştü. Esnaflar, AKP’lilere 'Bunun sorumlusu sizlersiniz. Yazık ettiniz bize' dedi.

AKP Van İl Örgütü, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumartesi günü kente yapacağı ziyaret öncesi içerisinde AKP Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’nun da olduğu AKP’li heyet, kentteki esnafı ziyaret etti.

Ziyaret öncesi AKP il binası önünde açıklama yapan Türkmenoğlu, Erdoğan’ın kentte yapılan 155 tesisin açılışını yapmak üzere Van’a geldiğini söyledi.

Daha sonra Cumartesi günü Erdoğan’ın katılımıyla Beşyol’da yapılacak mitinge katılım sağlamak amacıyla esnaf ziyareti yapan AKP’liler, esnafın tepkisiyle karşılaştı.

'BUNUN SORUMLUSU SİZLERSİNİZ'

Ziyaret sırasında bir esnaf Türkmenoğlu’na tepki göstererek, "Esnaf olarak hiç iyi değiliz, bunun sorumlusunun yüzde 99’u karşımdaki parti, yani sizlersiniz. Yazık ettiniz bize" dedi.

Bunun üzerine Türkmenoğlu esnafa dönerek "siz kendi görüşlerinizi söyleyin" demesi üzerine esnaf, tezgahındaki terliği göstererek, "Geçen yıl bu terliği 20 liraya alıyordum, şimdi ise 70 liraya alıyorum. Bunun sorumlusu sizlersiniz. Gençlere ve esnafa yazık ettiniz" sözleriyle tepki gösterdi. (MA)

Öne Çıkanlar