Eski Aktrolden itiraflar: 15 Temmuz’a kadar Soylu AKP’de sevilen bir adam değildi

Eski Aktrolden itiraflar: 15 Temmuz’a kadar Soylu AKP’de sevilen bir adam değildi
Eski bir aktroll olduğunu itiraf eden Orhan Sarıkaya, 'Soylu 15 Temmuz'a kadar parti içinde sevilen bir adam değildi. Troller içinde doktorlar, gazeteciler var' dedi

Yıllar önce Sabah ve Star gazetesinde çalışan, Ümraniye Belediyesi’nde görev yapan eski bir aktroll olduğunu itiraf eden Orhan Sarıkaya; "15 Temmuz’a kadar Soylu AKP’de sevilen bir adam değildi. TRT baskınından sonra Soylu’nun yükselmesi başladı" dedi.

'GEZİ OLAYLARIYLA BAŞLADI'

Halktv.com.tr’ye yaptığı açıklamalarla gündemi gelen Sarıkaya, Seyhan Avşar’la yaptığı röportajda yeni ifşalarda bulundu. Aktroll olma sürecinin Gezi olaylarıyla başladığını söyleyen Sarıkaya, "Gezi olayları başladığında Hasan Can Ümraniye Belediye başkanı. Topladı, sosyal medya hesabı açmamızı istedi. Hükümetin yanında durmamız lazım. Biz dedik ki doğru bir mantık. Kötü bir şey yok. Ben sürece o şekilde başladım. Ondan sonraki süreçte tabii ki bu bir kartopu. Büyüdü büyüdü" şeklinde konuştu.

'GAZETECİLER, DOKTORLAR VAR'

"Aktroller içinde gazeteci biliyorum. Televizyonlara çıkan bir tayfa var. Doktor biliyorum. Mühendis biliyorum. İş adamı var mı evet var. Kiminin organik, kiminin inorganik bu yapıdan fayda sağladığı bir ortam var" diyen Sarıkaya, ‘FETÖ’nün siyasi ayağının temizlenmediğini de söyledi. Sarıkaya, "Bekir Bozdağ. Fetullah Gülen videoları yok mu? Bizler kriptoyuz öyle mi? Süleyman Soylu. Söyledikleri ortada" dedi.

Öne Çıkanlar