Ersan Şen 'Sizin hiç doğrunuz yok mu?' diye çıkıştı, Cem Küçük 'Yok' yanıtını verdi

Ersan Şen 'Sizin hiç doğrunuz yok mu?' diye çıkıştı, Cem Küçük 'Yok' yanıtını verdi
Kaşıkçı davasının iadesi sonrası Suudi Arabistan'la ilişkilerin tartışıldığı programda Şen'in 'Sizin hiç doğrunuz yok mu?' kardeşim sorusuna Küçük'ün 'Yok' yanıtını verdiği görülüyor.

Habertürk ekranlarında hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen ile gazeteci Cem Küçük arasında bu kez ‘Suudi Arabistan’ tartışması yaşandı.

Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı’yla ilgili açılan davanın Suudi makamlarına devredilmesini eleştiren Şen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bakanların Umre ziyaretinde verdiği fotoğrafları da gündeme getirdi. Suudi Arabistan’la ilişkilerin düzelmesi sonrası Cem Küçük’ün de üslup değiştirdiğini söyleyen Şen, "Sen tükürdüğünü yalayan bir insansın" ifadesini kullandı.

Hülya Hökenek’in sunduğu ‘Enine Boyuna’ programında hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen’in ile konuklar gazeteci Cem Küçük ve Faruk Aksoy arasında yaşanan tartışma sosyal medyada gündem oldu.

‘KARDEŞİM SİZİN BİR DOĞRUNUZ YOK MU?’

Cem Küçük’e, "Sen tükürdüğünü yalayan bir insansın. Şimdi Cumhurbaşkanı tavır değiştirdiği için böyle konuşuyorsun" diyen Şen, Faruk Aksoy’la girdiği tartışmada da "Size bir şey anlatılmaz pes doğrusu. Kardeşim sizin bir doğrunuz yok mu? Cumhurbaşkanı ne söylüyorsa onu söylüyorsunuz" ifadelerini kullandı.
Şen’in "Sizin hiç doğrunuz yok mu diye sorduğu anda Cem Küçük’ün "Yok" dediği görüldü.

Öne Çıkanlar