'Korkmuyoruz' demişti: Eren Erdem'in babası işten çıkarıldı

'Korkmuyoruz' demişti: Eren Erdem'in babası işten çıkarıldı
Oğlunun tahliye edilmemesi üzerine 'Korkmuyoruz' diye açıklama yapan Hasan Erdem işten çıkarıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı dün Eren Erdem'in tahliyesine kaçma şüphesi iddiasıyla itiraz etmişti. İtirazı kabul eden üst mahkeme aynı gerekçeyle Erdem hakkında yakalama kararı çıkardı. Erdem hakkında verilen karara cezaevi önünde Eren Erdem'i bekleyen ailesi isyan etti. Eren Erdem'in babası Hasan Erdem, "O talimatları veren kişiye sesleniyorum: Kulağına küpe olsun, ne ben ne benim oğlum senden korkmuyoruz. Diz çöktüremeyeceksin" diye konuştu.

İLGİLİ HABER:  EREN ERDEM'E TAHLİYE EDİLMEDEN YAKALAMA KARARI

Açıklamanın ardından skandal bir gelişme yaşandı. Sultanahmet'te bir halıcıda çalışan baba dünkü açıklamalarının ardından bu sabah işten çıkarıldı. Hasan Erdem'e 1400 TL tazminat verildiği öğrenildi.

İLGİLİ HABER: ZULMÜN SAHİPLERİ DE BU ADALETSİZLİKLE GÜLMEZLER

İşten çıkarmayı Barış Yarkadaş, Twitter hesabından duyurdu. Yarkadaş, "Korku ve baskı vicdansızlığa yol açıyor. Baskı düzeni insanlığı çürütüyor! Eren Erdem'in babası Hasan Abi dün gece yaşanan skandal sonrası 'Boyun eğmeyeceğiz' dediği için az önce işinden çıkarıldı. İşyeri sahibi "Artık birlikte çalışamayız" demiş. İşte boyun eğmemenin bedeli!" yazdı.

(HABER MERKEZİ) 

Öne Çıkanlar