Erdoğan, Sezen Aksu'yu hedef gösterdi: O dilleri koparmak görevimiz

Erdoğan, Sezen Aksu'yu hedef gösterdi: O dilleri koparmak görevimiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yeri geldiğinde koparmak bizim görevimizdir" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şahane Bir Şey Yaşamak" isimli şarkısında geçen "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e" sözleri nedeniyle tehdit edilen Sezen Aksu'yu için isim vermeden hedef gösterdi.

Cuma namazını kıldığı Büyük Çamlıca Camii'nin çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, "Bugün 40 milyon nüfusu olan Ukrayna ile Rusya arasında huzursuzluk doğmasını kabul etmiyoruz. Rusya ile ilişkilerimiz gayet güzel şekilde devam ediyor. Tarihinde olmayan bir sulh içinde ilişkilerimiz var. Rusya-Türkiye ilişkileri gelişerek devam ediyor" dedi.

"İşgale yönelik herhangi bir gelişme veyahut bir savaş çıkması, bölgenin huzuru için çok ciddi bir ihlal doğurur" ifadelerini kullanan Erdoğan, şöyle konuştu: 

'ÖNÜMDE BİR UKRAYNA ZİYARETİ VAR'

Ukrayna ile de aynı şekilde. Bu olumlu gelişmeleri biz Rusya-Ukrayna arasında olumsuzluğa dönüşmesini kabullenemiyoruz. Rusya ile Ukrayna arasında bir barışın olmasına özellikle hakim olmasına biz arabulucu olabiliriz. Bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu ifade ettik. Önümde bir Ukrayna ziyareti var. Bu arada belki Sayın Putin ile ama telefonla ama belki Moskova ziyareti olabilir. Bölgede barışın hakim olmasını istiyoruz."

'SALGINDA HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE GİDİYORUZ'

Salgınla mücadeleye de değinen Erdoğan, hastanelerde herhangi olumsuz bir durum olmadığını savundu ve şöyle konuştu: "Şu anda hastanelerimizde doluluk oranı anlatıldığı gibi değil. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Biraz vatandaşlarımızın da dikkatli olması bizim için önemli."

Erdoğan, cuma namazı sonrası cemaate seslendiği konuşmasında ise isim vermeden Sezen Aksu'yu hedef aldı. Independent Türkçe'de yer alan habere göre, Erdoğan mihrapta yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Hakaretlerin bini bir para. Bütün bunların karşısında dimdik duracak olanlar sizlersiniz. Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir. Havva validemize kimsenin dili uzanamaz. Onlara da had bildirmek bizim görevimizdir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar