Erdoğan: CHP, sokaktan rastgele görüntülerle halkı karamsarlığa sürüklüyor

Erdoğan: CHP, sokaktan rastgele görüntülerle halkı karamsarlığa sürüklüyor
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin il başkanları toplantısına katıldı.

Ekonomik krizi ve yoksulluğu reddeden AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP cenahı, sokaklarda rastgele çekilen fotoğraflarla milletimizi karamsarlığa sürüklemeye çalışıyor. Her mikrofon uzatıldığında Türkiye'yi yurt dışına şikâyet edenler siz kimin militanısınız?" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na canlı bağlantıyla katıldı. Son dönemde birçok şehirde gündeme gelen gıda kuyrukları ve yoksulluk görüntülerine gönderme yapan Erdoğan, yurttaşın yaşadığı ekonomik krizi reddetti.     
 

'SİZ KİMİN MİLİTANISINIZ?'

"CHP cenahı sokaklarda rastgele çekilen fotoğraflarla milletimizi karamsarlığa sürüklemeye çalışıyor" diyen Erdoğan, "Büyük bir pişkinlikle yalanlarında ısrar edebiliyorlar. CHP'ye oy vermeyen öğretmen, polis, rektör, bürokrat saymıyor. Her hafta bir başka memur grubunu tehdit ediyorlar. Kendilerine oy vermeyen çiftçiyi adam yerine koymuyorlar. Bu milletin hâkimine, askerine, polisine, öğretmenine laf edenler siz kimin ve neyin militanısınız? Bölücü örgütün siyasi uzantılarıyla kol kola yürüyenler, siz kimin ve neyin militanısınız? Her mikrofon uzatıldığında Türkiye'yi yurt dışına şikâyet edenler siz kimin militanısınız?" şeklinde konuştu.

'SANDIKTAN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ'

2023 yılında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden zaferle çıkacaklarını savunan Erdoğan, 2020 yılının salgın şartlarına rağmen yatırımlar ile kapatıldığını öne sürdü. Erdoğan, 2021 yılında daha bir büyük atılım gerçekleştirileceğini söyledi.

Erdoğan, "Yaşadığımız büyüklü küçüklü badireler ülkemizi her türlü krize dayanıklı hale getirmiştir. Türkiye'yi rayından çıkarmak isteyenler ellerindeki tüm kozları sahaya sürmüştür. Buna karşılık dostlarımızın muhabbetini de güçlü bir şeklide yanımızda hissediyoruz. 2023 seçimleri bu tarihi sürecin başarısı bakımından önemlidir. Teşkilatlarımıza her fırsatta seçim gününe kadar var güçleriyle çalışmalarını telkinimizde bu arzu yatıyor" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar