Erdoğan Bayraktar'dan yeni paylaşım

Erdoğan Bayraktar'dan yeni paylaşım
Bayraktar, sosyal medya hesabından 'Yaktın yandırdın beni, çapkın aldattın beni' sözlerinin geçtiği türküyü paylaştı.

17-25 Aralık yolsuzluk operasyonuyla ilgili yapılan soruşturmaya ilişkin kendisiyle ilgili yer alan tüm tape, belge ve bilgilerin doğru olduğunu açıklayan eski Çevre ve Şehirciik Bakanı Erdoğan Bayraktar, siyasetin gündemine oturmuştu. Bayraktar, gelen tepkiler üzerine ise geri adım atmıştı.

Erdoğan Bayraktar bu kez de sosyal medya hesabından bu kez bir türkü paylaştı. 

Ayşe Tunalı'nın seslendirdiği "Dereler Çağlar Oldu" adlı türküde geçen "Yaktın yandırdın beni, çapkın aldattın beni" sözleri ise sosyal medya kullanıcıları tarafından "manidar" bulundu.

Bayraktar'ın paylaştığı türkünün sözleri şöyle:

Dereler çağlar oldu
Gözlerim ağlar oldu
Bir yare gönül verdim
Meskenim dağlar oldu

Yaktın yandırdın beni
Çapkın aldattın beni

Ağlarım yandığıma
Yanarım kandığıma
Dağlar taşlar dayanmaz
Benim dayandığıma

Yaktın yandırdın beni
Çapkın aldattın beni

Ayrılık yeter oldu
Halim pek beter oldu
Vefasızın hayali
Gözümde tüter oldu

Yaktın yandırdın beni
Çapkın aldattın beni

NE OLMUŞTU?

Gazeteci Altan Sancar'a yaptığı açıklamada, 17-25 Aralık soruşturmalarıyla ilgili hakkında hazırlanan dosyaların doğru olduğunu söyleyen Bayraktar, Twitter'da son yaptığı paylaşımında bu kez "Tapeleri ve teknik takip tutanaklarını tarafsız gözle okuyan herkes, dosyanın ne kadar boş olduğunu ve ne kadar zalimce hazırlandığını anlayacaktır" ifadelerini kullanmıştı.      

Bayraktar, Sancar'a yaptığı açıklamada parti içerisinde yağcılık devrinin bittiğini ve şebeklik devrinin başladığını ifade etmişti. 

17-25 Aralık soruşturmaları ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçlayan ifadeler kullanan Bayraktar, "Benim dosyamda ne varsa, hepsi doğrudur. Benim dosyamda ne varsa, hem tapeler doğrudur, hem teknik takip doğrudur hem de benim telefon konuşmalarım A’dan Z’ye kadar doğrudur" demişti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar