Erdoğan 'baş ustalık' istedi

Erdoğan 'baş ustalık' istedi
'Antalya'dan sesleniyorum. Bu kardeşinize baş ustalık için izin veriyor musunuz?'

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da düzenlenen seçim mitinginde konuştu.

"Rüyalarımın şehri Antalya" diye söze başlayan Erdoğan'ın hedefinde HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş ve CHP'li rakibi Muharrem İnce vardı.

İnce’nin Edirne Cezaevi'nde bulunan HDP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş’ı ziyaret ettiğini hatırlatan Erdoğan, "Nerede bu aday? Edirne cezaevinde. Bu Demirtaş, Selo. Selo’yu ziyarete kim gitti? Bay Muharrem gitti" dedi.

'CHP'DEN HDP'YE DESTEK VERİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILIYOR'

HDP ile CHP'nin birbirine destek olduğunu söyleyen Erdoğan, "Demek ki siz el ele kol kola Ankara’dan İstanbul’a da yürürsünüz, seçim kampanyasında yan yana da gelirsiniz. Nitekim Diyarbakır mitinginde de yine onlarla beraber olmadılar mı? Şu anda pek çok şeyler dönüp dolaşıyor. CHP’nin oylarının HDP’ye aktığını, destek verilmesi için çalışmalar yapıldığını öğreniyoruz"dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya mitinginin devamında şunları söyledi:

Devletin köprüleriyle, kamu özel ortaklığı ile yapılmış köprünün ne demek olduğunu bunlar anlamaz. Şu anda bayramda devlete ait köprüler yollar ücretsiz dedik dimi. Şimdi bunun üzerinden bile rant elde etmek istiyor Bay Muharrem.

"BİZİ BUNLARLA ÜRKÜTEMEZSİNİZ BAY MUHARREM"

Çıkmış, 'Demirel ve Özal'ın yaptıkları bayramda bedava Erdoğan'ın yaptığı ücretli' diyor. Biz deveye hendek atlatıyoruz hendek. Sizin yaptığınız böyle bir şey var mı ya. Siz bunları yapamazsınız. Biz devlete ait olanları ücretsiz yapmışız ama kamu özel olana da kalkmışız sembolik bir şey. Haklı da olabilirsin İnşallah bir daha ki bayrama başka bir formülle inşallah onları da ücretsiz yaparız. Bizi bunlarla ürkütemezsin Bay Muharrem.

"BAY KEMAL, BAY MUHARREM NE ANLAR TÜNELDEN?"

Bay Kemal, Bay Muharrem ne anlar tünelden? Antalya'da projelerimiz hala devam ediyor. Bunların böyle derdi yok. Bunların dertleri yok. Köprülerin fiyatları konuşuyorlar. Devletin köprüleri ile kamu-özel ortaklığı ile yapılan köprülerin farklarını bunlar bilmez. Biz devlete ait olanları bayramda ücretsiz yaptık buyrun geçin diyoruz. Kamu-özel sektörleri le yapılanlar ücretli. Bir dahaki bayrama bir formulünü bulur onları da ücretsiz yapabiliriz.

Biz yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı konuşuyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Bay Kemal. Ben yaptıklarımla konuşuyorum. Bay Muharrem, ben yaptıklarımla konuşuyorum. Sen neyle konuşuyorsun?

Antalya'dan sesleniyorum. Bu kardeşinize baş ustalık için izin veriyor musunuz? (POLİTİKA SERVİSİ)

Öne Çıkanlar