Erdoğan 15 Temmuz anmasında seçime odaklanınca, CHP'liler alanı terk etti

Erdoğan 15 Temmuz anmasında seçime odaklanınca, CHP'liler alanı terk etti
Saraçhane'de Erdoğan'ın halka hitap ettiği 15 Temmuz anması, Burdur'daki anma töreninde ekrana yansıtıldı. Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na yönelik sözlerinin ardından CHP'liler alanı terk etti.

Burdur Valiliği, dün 15 Temmuz için Cumhuriyet Meydanı'nda bir anma programı düzenledi. Programa CHP'li Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut ve İyi Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan da katıldı.

Programda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Saraçhane Meydanı'nda dün düzenlenen anma programında yaptığı konuşma dev ekrana yansıtıldı. Ercengiz, Akbulut ve CHP'liler, Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’na yönelik sözlerine tepki göstererek alanı terk etti.

'AKP GRUP TOPLANTISINDA OLDUĞUNU ZANNETTİ'

Akbulut, daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Milli Birlik ve Beraberlik Günü’nde, Belediye Başkanımız, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanımız ile alanda yerimizi almıştık. Cumhurbaşkanı, konuşmasında, AKP grup toplantısında olduğunu zannedip Genel Başkanımıza, diğer 5 siyasi parti genel başkanına hakaretlerde bulununca hep birlikte alanı terk ettik. Orada bulunan hemşerilerimizden özür diliyoruz. Bu milleti bölmeye çalışanlara inat biz, 84 milyonu kucaklayacak çalışmalarımıza devam edeceğiz"dedi.

Öne Çıkanlar