Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç.'nin neden bittiğini anlattı

Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç.'nin neden bittiğini anlattı
Tiyatro sanatçısı Erdal Beşikçioğlu, katıldığı bir televizyon programında Behzat Ç. dizisinin nasıl bittiğini açıkladı.

Oyuncu Erdal Beşikçioğlu, BluTV'de yeniden çekilen ancak 1. sezonundan sonra rafa kaldırılan Behzat Ç.'nin neden devam etmediğini açıkladı. Beşikçioğlu, Memduh Başkan karakteri ve yönetmen Serdar Akar'ın projede olmayacağını öğrenmesi üzerine devam etmeme kararı aldığını ifade etti.

Erdal Beşikçioğlu, Gain adlı dijital yayın platformunda Jülide Ateş'in sunduğu "40" isimli programa konuk oldu. Programda "Saygı" dizisi çekilirken kendisine teklif gelmediğini açıklayan Beşikçioğlu, Jülide Ateş’in "Behzat Ç’yi kim bitirdi?" sorusuna da cevap verdi. Beşikçioğlu dizinin nasıl bittiğini şöyle açıkladı:

"Şu andaki dönemle ilgili kaygan bir zemin vardı, nereden tutunacağını ne yazarı biliyordu, ne yapımcısı biliyordu, ne oyuncusu… 5 bölüm bir senaryo geldi bize, o kadar özlemişiz ki çekmeye başladık. Fakat olayın açılmasına güçlük çekilmeye başlandı. Ben de Serdar Abi’yle konuştum 'Bu 2. dönemle ilgili beraber oturalım, bir oluşturalım, ondan sonra bütün senaryolar bittikten sonra hikâyeye başlayalım, karakterin nereden nereye gideceğini görebilelim biz' dedim. Fakat yapımcılarla görüşmeye gittiğim zaman, diziyi Serdar Akar’ın çekmeyeceğini öğrendim. Memduh Başgan olmayacağını öğrendim, bunlar çok önemli karakterler. Böyleyse ben de olmak istemiyorum, beni de affedin dedim. Bütün hikâye bundan kaynaklıdır aslında."

Öne Çıkanlar