Doku ailesi Cumhurbaşkanı ile görüşecek

Doku ailesi Cumhurbaşkanı ile görüşecek
Aile, Süleyman Soylu ile yaptıkları görüşmenin ardından önümüzdeki hafta da Erdoğan ile görüşecek.

Dersim’de 5 Ocak’tan bu yana kayıp olan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku’nun ailesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek.

264 gündür kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku'yu Uzunçayır Barajı'nda arama çalışmaları 18 Ağustos’ta sonlandırıldı. Arama çalışmalarının sonlandırılmasının ardından Gülistan’ın suda olmadığı kesinleşirken, baş şüpheli Zaınal Abarakov hakkında hala yakalama kararı çıkarılmadı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gülistan Doku’nun ablası Aygül Doku, yetkililer ile görüşmek üzere Ankara’ya gittiklerini belirtti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşen Doku ailesinin önümüzdeki haftada Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere randevu aldığı öğrenildi.

JinNews’te yer alan habere göre, aile, İçişleri Bakanı ile yaptıkları görüşmenin kendileri açısında iyi geçtiğini belirti ve "Gülistan’ın bulunması için aramaların devam edeceğine söz verdiler. Biz de buna inanarak umudumuzu yitirmemeye devam ediyoruz. Haftaya da Cumhurbaşkanı ile görüşeceğiz, onun da bizim açımızdan olumlu geçmesini umuyoruz" dedi.

Öne Çıkanlar