Kadına yönelik saldırılar sürüyor: 2 yaralı

Kadına yönelik saldırılar sürüyor: 2 yaralı
İzmir'de Sergen Ö., dini nikahlı olduğu 21 yaşındaki Bengü B.'yi göğsünden, saldırıya engel olmayan çalışan kadının yakını Gizem Nur T.'yi de bacağından bıçakladı.

İzmir'in Konak ilçesinde, dini nikahlı olduğu Bengü B.(21) ile tartışan Sergen Ö.(27), önce Bengü B.'yi, daha sonra da evde bulunan Gizem Nur T.'yi(19) bıçakladı. Yaralılar hastanede tedaviye alınırken, Bengü B.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Saldırgan Sergen B. ise yakalandı.

DHA’nın haberine göre 01.00 sıralarında Çimentepe’de Sergen Ö., henüz belirlenemeyen bir nedenle dini nikahlı olduğu Bengü B. ile tartışmaya başladı. Sergen Ö. yanında bulunan bıçağı çıkartarak Bengü B.'yi göğsünden bıçakladı. Daha sonra Sergen Ö., bu sırada evde bulunan ve kendisini engellemeye çalışan Bengü B.'nin yakını Gizem Nur T.'yi de bacağından bıçakladı. Sergen Ö. olaydan sonra kaçarken, çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulansa alarak Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Burada tedaviye alınan yaralılardan Bengü B.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu, Gizem Nur T.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay sonrası kaçan Sergen Ö. İse polis ekipleri tarafından yakalandı.

Saldırıyla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar