Dev transfer gerçek oluyor: Real Madrid ve Mbappe anlaştı

Dev transfer gerçek oluyor: Real Madrid ve Mbappe anlaştı
Real Madrid, Kylian Mbappe transferinde artık geri sayıma geçti. Alman Bild gazetesi tarafların anlaşmaya vardığını duyurdu.

Paris Saint-Germain ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Kylian Mbappe, Real Madrid yolunda.

Bild gazetesinin duyurduğu özel habere göre, İspanyol devi yıldız futbolcuyla anlaşmaya vardı.

30 Haziran itibarıyla serbest kalacak olan 23 yaşındaki Mbappe, bu transferle birlikte yılda yaklaşık 50 milyon Euro kazanacak.

Real Madrid, geçtiğimiz yaz Kylian Mbappe için kulübü PSG'ye 200 milyon Euro bonservis bedeli teklif etmiş ancak transfer girişimlerinden sonuç çıkmamıştı. 

Paris Saint Germain formasıyla bu sezon 27 maça çıkan Kylian Mbappe, 19 gol ve 15 asist üretti.

SON 16 TURUNDA REAL MADRID'E KARŞI FORMA GİYECEK

Kylian Mbappe, PSG formasıyla Real Madrid'e karşı sahaya çıkacak. Avrupa'nın iki devi Şampiyonlar Ligi son 16 turunda kozlarını paylaşacak.

Devler Ligi'nde son 16 turu ilk maçları, 15-16 ile 22-23 Şubat, rövanşları ise 8-9 ile 15-16 Mart 2022 tarihlerinde oynanacak.

Mbappe, Aralık ayında CNN'e verdiği röportajda geleceği ve İspanyol ekibine gitme olasılığını değerlendirmişti;

"Şu an geleceğim hakkında konuşma zamanı değil. Sadece Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e karşı Şubat ve Mart aylarında oynayacağımız maçları kazanmaya odaklandım. Şu kesin ki bu sezonu Paris'te tamamlayacağım. Ocak ayında Real Madrid'e gitmeyeceğim. Taraftarlar için harika bir şampiyonluk kazanmak için her şeyi vermek istiyorum."

Öne Çıkanlar