Trabzonspor'a da yenilen Galatasaray düşme hattına yaklaştı

Trabzonspor'a da yenilen Galatasaray düşme hattına yaklaştı
Trabzonspor uzun süre yenik götürdüğü maçı 86. ve 90. dakikalarda attığı gollerle 2-1 kazanmayı başardı. Galatasaray'ın düşme hattıyla puan farkı 3'e indi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sahasında lider Trabzonspor ile Nef Stadı'nda oynanan karşılaşmada son dakikada yediğiği gollerle şok bir yenilgi aldı.  

Hakem Atilla Karaoğlan yönettiği maçta ilk yarı çok üstün oynayan Galatasaray 31. dakikada Cicaldau'nun attığı penaltı golüyle 1-0 önde kapattı. ikinci yarıda oyunu dengeleyen Trabzonspor golü ancak 86. dakikada bulabildi. 84' Marcao'nun sektirdiği topa Bakasetas yerden harika vurdu ve Fatih çaresiz kaldı, Trabzonspor eşitliği yakaladı: 1-1.

Maçın bu skorla bitmesi beklenirken 90. dakikada Taylan'ın hatalı pasında araya giren Visca, önde olan Fatih'i görüp vurdu ve Fırtına'yı dev maçta 2-1 öne geçirdi. Trabzonspor iki maç sonra 3 puana ulaştı ve puanını 54 puana yükseltti. Galatasaray ise 27 puanda kaldı. Domenec Torrent'le çıktığı 3. maçından da puan alamayan Aslan'ın düşme hattıyla puan farkı 3'e indi.

 

Öne Çıkanlar