Daire 16, Özay Kaya: Tek yaşamıyoruz bu dünyada, hayvanlar da var

Daire 16, Özay Kaya: Tek yaşamıyoruz bu dünyada, hayvanlar da var
'Biraz insan olalım.'

Apartmanının önüne kurulan köpek kulübesinin komşuları tarafından sürekli şikayet edilmesine sinirlenen daire 16'da oturan Özay Kaya isimli yurttaş, kendini sokağa atıp isyan etti. "Daire 16'dayım. Adım Özay Kaya..." diye komşularına seslenen Kaya "Tek biz yaşamıyoruz bu dünyada, hayvanlar da var" dedi. Kaya'nın videosu sosyal medyada geniş yankı buldu..

Görüntüler Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kaydedildi.

Oturduğu apartmanın önüne kurulan kulübede yaşayan sokak köpeği için sürekli olarak belediyeye şikâyet gittiğini belirten Özay Kaya isimli yurttaş, komşularına isyan etti.

"ŞU KADARCIK YERİ BU HAYVANA ÇOK GÖRMEYECEKSİNİZ"

Sokağa çıkarak komşularına seslenen Kaya "Sokağın ya da apartmanın değil herkesin köpeği bu. Tek biz yaşamıyoruz bu dünyada, hayvanlar da var. Şikâyet edenler apartmanın kapısını açık tutmasın. Hiç kimseye zararı olmayan köpeği kim belediyeye şikâyet ediyorsa uğraşacağım onunla. Kime zararı var bu köpeğin. Biraz insan olalım. Apartmanın içerisine giriyorsa kapıyı açık tutmayacaksın. Şu kadarcık yeri çok görmeyeceksiniz bu hayvana... Daire 16'dayım. Adım Özay Kaya..." diye feryat etti.

SOSYAL MEDYADA GENİŞ YANKI BULDU

Apartmanda bulunan komşusu ya da ailesi tarafından görüntüleri kaydedilen Özay Kaya'nın isyanı sosyal medyada da geniş yankı buldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar