Cüneyt Özdemir sanatçılardan özür diledi

Cüneyt Özdemir sanatçılardan özür diledi
Sanatçılara 'homurdanmayın' ifadelerini kullanan Özdemir, 'pot kırdığını' savundu.

İktidarın açıkladığı 'kademeli normalleşme' kararlarına tepki gösteren sanatçılara "Homurdanmak yerine derdinizi anlatın" diyen Cüneyt Özdemir özür diledi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın dünkü Kabine toplantısının ardından açıkladığı 'kademeli normalleşme' takvimi tepkiyle karşılandı. Sokağa çıkma kısıtlamasının akşam saat 10:00'da başlaması 'yaşam tarzına müdahale' olarak değerlendirilirken açıklanan takvimde sanatçıların yer almaması da tepkiyle karşılandı.

Cüneyt Özdemir ise bugünkü YouTube programı için Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, müzisyenler için "Sanatçı dostlarımız homurdanmak yerine buyrun yayına bağlanın ve derdinizi anlatın" ifadelerini kullandı.

'POT KIRDIM' DEDİ, ÖZÜR DİLEDİ

Birçok sanatçı Özdemir'in Twitter'dan paylaştığı 'homurdanmayın' mesajına tepki gösterdi. Özdemir, tepkilerin ardından tweetini sildi ve ifadeleri değiştirerek yeniden paylaştı. Canlı yayında 'pot kırdığını' savunan Özdemir, sanatçılardan özür diledi.

Özdemir yaptığı açıklamada, "Homurdanmak kelimeme takmış zaten elinde sopayla beni dövmeyi bekleyen arkadaşlar. Onları bir kenara bırakıyorum ama gerçekten alınanlardan da özür dilerim. Demek istediğim 'Bu kadar müzik birliği var, müzisyen var, neden bir araya gelip seslerini yükseltmiyorlar.' Bunu dile getirmeye çalıştım ama dilim sürçmüş özür dilerim. Ama adam diyor ki 'Hükümete laf etmeyeyim, Cüneyt'i döveyim.' Ben mi yasaklıyorum hükümete desene" ifadelerini kullandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar