Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki müzikli ziyafetin görüntüleri ortaya çıktı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki müzikli ziyafetin görüntüleri ortaya çıktı
CHP'li Ali Mahir Başarır, Suudi Arabistan Veliaht Prens Muhammed bin Selman için Saray'da verilen ziyafetin görüntüleri paylaştı.

Ekonomik krizin yurttaşın belini büktüğü günümüzde 21 pare top atışı eşliğinde gösterişli bir karşılama yapılan Veliaht Prens Muhammed bin Selman için Saray'da ziyafet verildi. Bu ziyafetin görüntülerinin sosyal medyaya düşmesi tepkilere yolaçtı.

Saray'da basına kapalı gerçekleşen ziyafette, Arapça müzik yapan kalabalık bir orkestra da yer aldı. Ziyafetin görüntüleri ise bir Suudi tarafından Twitter'da paylaşıldı. 

'TÜM UMUTLARINI DÜN 'KATİL' DEDİKLERİ SELMAN'A BAĞLAMIŞLAR'

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ise, "Suudi Prens Selman için sarayda kurulan mükellef sofraların eşliğinde, müzikli özel eğlence düzenlenmiş. Dün "katil" dedikleri Prens Selman'a bugün tüm umutlarını bağlamışlar! Böyle bir rezalet, Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihinde hiç görülmedi" dedi.

Selman'ın ziyareti, AKP iktidarının ekonomik anlamda sıkışmasının ardından geldiği yönünde yorumlanırken Suudi Arabistan Haber Ajansı SPA ve Arap basını ziyareti Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yere baktığı fotoğrafla servis etti.

Arab News ise fotoğrafı, 'Türkiye-Suudi Arabistan ilişkileri için daha iyi günler' başlıklı haberinde kullandı.

SELMAN’A ASKERDEN CEVAP GELMEDİ

Öte yandan Selman’ın Saray’da "Selamun aleyküm" diyerek askerleri selamlaması sosyal medyada gündem oldu. Selman’ın selamlamasına askerlerden yanıt gelmedi. Türkiye’yi ziyaret eden tüm devlet liderleri bugüne kadar resmi karşılamada ‘merhaba asker’ dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar