Çorum'da sosyal tesisin tuvaletine giren vatandaş, çalışanların gitmesi üzerine tuvalette kilitli kaldı

Çorum'da sosyal tesisin tuvaletine giren vatandaş, çalışanların gitmesi üzerine tuvalette kilitli kaldı
Çorum'da çay bahçesinin lavabosunda kilitli kalan vatandaş, 'Zabıtayı arayıp yardım istedim görevliler gelip beni çıkardı' dedi.

Çorum'da, akşam saatlerinde tuvalet ihtiyacını karşılamak için Çorum Belediye’sinin işlettiği sosyal tesisin tuvaletine giren vatandaş, çalışanların işyerini kapatıp gitmesi üzerine tuvalette kilitli kaldı.

Tuvaletten çıkınca işyerinde kapalı kaldığını anlayan ve 155’i arayarak polisten yardım isteyen vatandaş, belediyenin 153 alo zabıta birimine yönlendirildi. Zabıtadan yardım istemesi üzerine işletme çalışanları aranarak vatandaş kapalı kaldığı sosyal tesisten çıkarıldı.

Amasyalı olduğunu ve leblebi almak için uğradığını bu arada ihtiyacını gidermek için çay bahçesinin lavabosuna girdiğini anlatan vatandaş ismini vermezken "Tuvaletten çıkınca Işıkların yanmadığını gördüm ben de önce Polisi arayıp kilitli kaldığımı bildirdim onlar da beni zabıtaya yönlendirdi. Zabıtayı arayıp yardım istedim görevliler gelip beni çıkardı kandil gecesi başıma bu geldi" dedi. (ANKA)

Öne Çıkanlar