Corona'ya yakalanan oyuncu Hazal Kaya, acil servislerdeki durumu anlattı: Çok zor...

Corona'ya yakalanan oyuncu Hazal Kaya, acil servislerdeki durumu anlattı: Çok zor...
'Ben eve dönebilecek durumda olduğum için şanslıyım ancak benim kadar şanslı olmayanlar ne yapacak hal buyken bilemiyorum…Gerçekten çok zor.'

Coronavirus (Covid-19) salgınına yakalanan ünlü oyuncu Hazal Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada acil servislerdeki son durumu anlattı.

Geçtiğimiz haftalarda Corona’ya yakalanan Kaya, hastalığı atlattıktan sonra tansiyon sıkıntısı yaşadığı için acil servise gitmek istediğini ancak hastanelerde yer bulunamadığını anlattı. "Ben eve dönebilecek durumda olduğum için şanslıyım ancak benim kadar şanslı olmayanlar ne yapacak hal buyken bilemiyorum" ifadelerini kullandı.

Instagram hesabından açıklamada bulunan Kaya, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Covid sonrası tansiyonumla ilgili bir takım sıkıntılar yaşıyorum. Setteki paramedik arkadaşlar eko çekilmesi için acile götürmek istediler beni ama bütün hastanelerin acilleri dolu. 112 ile hastaneler arasında da tuhaf ve anlaşılmaz bir iletişim problemi var.
Ben eve dönebilecek durumda olduğum için şanslıyım ancak benim kadar şanslı olmayanlar ne yapacak hal buyken bilemiyorum…Gerçekten çok zor."

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar