Bursa'daki çöp evde kilitli tutulan çocuk ve kuzeni koruma altına alındı

Bursa'daki çöp evde kilitli tutulan çocuk ve kuzeni koruma altına alındı
Bursa'da çöp evde kilitli odada baygın halde bulunan ve annesi Yasemin A.'ya teslim edilen 9 yaşındaki Cem Muhammed A. isimli çocuğun ardından teyze kızı E.Z.A.'da koruma altına alındı.

Bursa'da boşaltılmak istenen çöp evdeki kilitli odada baygın halde bulunan 9 yaşındaki Cem Muhammed A. isimli çocuk Antalya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde koruma altına alındı. Cem Muhammed A.'nın kuzeni E.Z.A.'da Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

Evden tahliye kararı verilen Kamuran Pınar A., adlı kadının evinin bir odasında çöplerle birlikte 1 yıldır kilitli bulunduğu anlaşılan Cem Muhammed A.'nın koruma altına alınmasının ardından 16 yaşındaki teyzesinin kızı E.Z.A. da Antalya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde koruma altına alındı.

NE OLMUŞTU?

Bursa’da Aydın S,'nin kirasını ödemediği gerekçesiyle mahkemeye verdiği kiracısı Kamuran Pınar A.'nın evden tahliyesine karar verilmişti. İcra ekibinin çilingir yardımıyla girdiği evin kilitli ve çöple dolu bir odasında 9 yaşındaki Cem Muhammed A., baygın halde bulunmuştu. Çocuğun Kamuran Pınar A’nın yeğeni olduğu, kız kardeşinden 2 yıl önce aldığı ve çöplerle dolu kilitli bir odada yaklaşık 1 yıldır tuttuğu öğrenildi. Çocuğun tırnakları ile saçlarının uzadığı, vücudunda yaralar olduğu ve çok zayıf kaldığı görülmüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar