'Çöp ev'de bulunan çocuk taburcu edildi

'Çöp ev'de bulunan çocuk taburcu edildi
Akdeniz Üniversitesi'nde 22 gün tedavi gördükten sonra taburcu edilen 9 yaşındaki çocuk, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı bir eve yerleştirildi.

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki 'çöp ev'den bulunan 9 yaşındaki çocuk Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'ndeki 22 günlük tedavisinin ardından taburcu edildi. Çocuk, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerince hastaneden alınıp, kuruma ait eve yerleştirildi.

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Görükle Sakarya Mahallesi'nde, 21 Temmuz'da boşaltılmak istenen 'çöp ev'deki kilitli bir odada teyzesi Kamuran Pınar A. tarafından alıkoyulan bir çocuk bulunmuştu. Çocuk Antalya'da oturan annesi Yasemin A.'ya teslim edilirken, teyzesi Kamuran Pınar A. ise tutuklanmıştı.

Antalya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerince annesinin yanından alınıp, tedavisi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülen çocuk, 22 günün ardından dün akşam taburcu edildi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından hastaneden alınan çocuk, adresi gizli tutulan kuruma ait bir eve yerleştirildi.

Çocuğun psikolojik ve gelişimsel süreciyle ilgili tedavisinin süreceği, düzenli kontrol edileceği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar